- 16,320
- 8,966
- 113
İlk yarı kg var. Kırmızı kart çıkar. Artı fener penaltı kullanır. Betbuilder yapın 30-40 oran çıkarOnu bunu bilmemde parasi olan bjk fb macina ilk yari 1.5 girsin net
İlk yarı kg var. Kırmızı kart çıkar. Artı fener penaltı kullanır. Betbuilder yapın 30-40 oran çıkarOnu bunu bilmemde parasi olan bjk fb macina ilk yari 1.5 girsin net
Nere gelim😂😂Gel dedim abi
Fener 2 tane atamaz ilk yarı zor gibiOnu bunu bilmemde parasi olan bjk fb macina ilk yari 1.5 girsin net
Maç.gelsin abiNere gelim😂😂
Kanlı kafede olmuş 500 cepte metelikk yok evde izlicezDerbi yi donmadan izlemen çok zor beinsporst bile donuyor 😅
Gardasm ben ilk yari 1.5 ust aliyorum surekli bjk fb maxi ilk yari 1.5 ust netttİlk yarı çıkarmı okadar
Derbi izlemek 500 tl miKanlı kafede olmuş 500 cepte metelikk yok evde izlicez
Fb atmayacak ilk yari ortaya 1.5 ustFener 2 tane atamaz ilk yarı zor gibi
İlk yarı 1.5 le meşursun reis ☺Gardasm ben ilk yari 1.5 ust aliyorum surekli bjk fb maxi ilk yari 1.5 ust nettt
Sakarya saplar
Abi bjk maçta zor gol atar bırak ilk yarıyı (fbliyim)Fb atmayacak ilk yari ortaya 1.5 ust
Ben net 1.5 uat diyorum bjk.fb macinaİlk yarı 1.5 le meşursun reis ☺
Bende ms 9.5 üstle meşhurum. En iyi tipsterlardan biriyim. %10000 fixed maçım var istersenİlk yarı 1.5 le meşursun reis ☺
Bende fbliym abicim ilk yari 1.5 da iddaa ediyorumAbi bjk maçta zor gol atar bırak ilk yarıyı (fbliyim)
1 -1 diye düşünüyorsun sanırım ilk yarı içinBende fbliym abicim ilk yari 1.5 da iddaa ediyorum
Var olmayabilir birinden biri 2 gol atabilr1 -1 diye düşünüyorsun sanırım ilk yarı için