http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ayrılık…

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,110
4,327
113
o dediğin normal insanlar için geçerli sürekli küfredip ayrılmakla tehdit eden biriyle ömür geçer mi yarın evlense en ufak bir olayda atıyorum tanışma yıl dönümü vs. unuttuğunda kavga edip tek celsede boşayabilir yaptığın tonla masraf harcadığın zamanla beraber dul olarak devam eder hayatına başka kız mı yok düzgün birisini bulur elbet
Ben tamda arkadaşın bahsettiği bir aşktan çıkıp hatta daha deli dolusunu yaşayıp dul olarak hayatını sürdüren biriyim. Ama senin tabirin ile dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Aşkın, sevginin en yucesini yaşamışım yıllarca. Ömrümün geri kalanını dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Arkadaşın bahsettiği, öyle bir aşktan çıktıktan sonra insan kimseye sarılamiyor, kimseye alışamıyor, kimseyi sevemiyor.. bugün en büyük pişmanlığım sorulsa eğer, böyle bir aşka sarılmak, umut edip mutlu olmayı beklemek değildi derim,. Herkes çabası kadar mutluluğu hakediyor..

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
Ben tamda arkadaşın bahsettiği bir aşktan çıkıp hatta daha deli dolusunu yaşayıp dul olarak hayatını sürdüren biriyim. Ama senin tabirin ile dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Aşkın, sevginin en yucesini yaşamışım yıllarca. Ömrümün geri kalanını dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Arkadaşın bahsettiği, öyle bir aşktan çıktıktan sonra insan kimseye sarılamiyor, kimseye alışamıyor, kimseyi sevemiyor.. bugün en büyük pişmanlığım sorulsa eğer, böyle bir aşka sarılmak, umut edip mutlu olmayı beklemek değildi derim,. Herkes çabası kadar mutluluğu hakediyor..
katılmıyorum boşa çabalama bence ite kaka zaten temeli bozuk olan ilişkiyi sürdürmeye çalışmak bir yerde kopuyor işte eline ne geçiyor koca bir hiç ve anılar en kötü yanı ilişkide iyi olan taraf sen olmana rağmen kimse inanmaz kesin bir halt yemiş ki karısı boşamış derler bizim millet kötü olan erkek tarafı olur

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,930
113
Kadının önüne dünyayı sersen şu tarafa sersek daha iyi olmazmıy dı der...

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,930
113
Allah`dan mal mülk istedim, sanırım mal kısmını yüksek sesle söyledim. Yağdırıyor kurban olduğum.

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,588
5,930
113
Kadınların kuaförde saç yıkatma olayı çok güzel. Arkaya yaslanıp keyfini çıkarıyorlar. Berber bizim kafamızı lavaboya sokuyor nefes alamıyoruz lan ensem ağrıyor hala iyi ki bi traş olak dedik