- 3,311
- 9,922
- 113
Hayatta olsada her gün kavga etsek
Ben tamda arkadaşın bahsettiği bir aşktan çıkıp hatta daha deli dolusunu yaşayıp dul olarak hayatını sürdüren biriyim. Ama senin tabirin ile dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Aşkın, sevginin en yucesini yaşamışım yıllarca. Ömrümün geri kalanını dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Arkadaşın bahsettiği, öyle bir aşktan çıktıktan sonra insan kimseye sarılamiyor, kimseye alışamıyor, kimseyi sevemiyor.. bugün en büyük pişmanlığım sorulsa eğer, böyle bir aşka sarılmak, umut edip mutlu olmayı beklemek değildi derim,. Herkes çabası kadar mutluluğu hakediyor..o dediğin normal insanlar için geçerli sürekli küfredip ayrılmakla tehdit eden biriyle ömür geçer mi yarın evlense en ufak bir olayda atıyorum tanışma yıl dönümü vs. unuttuğunda kavga edip tek celsede boşayabilir yaptığın tonla masraf harcadığın zamanla beraber dul olarak devam eder hayatına başka kız mı yok düzgün birisini bulur elbet
katılmıyorum boşa çabalama bence ite kaka zaten temeli bozuk olan ilişkiyi sürdürmeye çalışmak bir yerde kopuyor işte eline ne geçiyor koca bir hiç ve anılar en kötü yanı ilişkide iyi olan taraf sen olmana rağmen kimse inanmaz kesin bir halt yemiş ki karısı boşamış derler bizim millet kötü olan erkek tarafı olurBen tamda arkadaşın bahsettiği bir aşktan çıkıp hatta daha deli dolusunu yaşayıp dul olarak hayatını sürdüren biriyim. Ama senin tabirin ile dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Aşkın, sevginin en yucesini yaşamışım yıllarca. Ömrümün geri kalanını dul olarak yaşamaktan çok mutluyum. Arkadaşın bahsettiği, öyle bir aşktan çıktıktan sonra insan kimseye sarılamiyor, kimseye alışamıyor, kimseyi sevemiyor.. bugün en büyük pişmanlığım sorulsa eğer, böyle bir aşka sarılmak, umut edip mutlu olmayı beklemek değildi derim,. Herkes çabası kadar mutluluğu hakediyor..
Aynen oyle mutlu edemezsin 100 yap 1 yapma sen bittin 😀Kadının önüne dünyayı sersen şu tarafa sersek daha iyi olmazmıy dı der...
Geçen bi kızla tanıştım havadan suddan herney se Kızın boyu 1.50, sen benim sinirli halimi görmemişsin diyor. Ya ben seni göremiyorum ki hallerini nasıl göreyim dedimAynen oyle mutlu edemezsin 100 yap 1 yapma sen bittin 😀
Hahaha cok iyidi bu 😀Geçen bi kızla tanıştım havadan suddan herney se Kızın boyu 1.50, sen benim sinirli halimi görmemişsin diyor. Ya ben seni göremiyorum ki hallerini nasıl göreyim dedim
Şimdi ki ilişkilerin hepsi aynı SMS paketleri gibi. Bir haftalık paketi olanlar var, bir aylık paketi olanlar var ha bir de her yöne paketi olanlar var, onlar çok ayrı.Hahaha cok iyidi bu 😀
Alkolde bir sevgidir dost
Tamam da pahalı ama 😅🤣Alkolde bir sevgidir dost
Bu açıdan da bakabiliriz
Sevginin fiyatı olur mu dostTamam da pahalı ama 😅🤣
Olmaz dimi 🤣Sevginin fiyatı olur mu dost![]()
Dost yeter bu kadar gece gece aglamayalim sonra 😀Kadınların kuaförde saç yıkatma olayı çok güzel. Arkaya yaslanıp keyfini çıkarıyorlar. Berber bizim kafamızı lavaboya sokuyor nefes alamıyoruz lan ensem ağrıyor hala iyi ki bi traş olak dedik
Herşeyin bir fiyatı vardırOlmaz dimi 🤣
Ya ne bileyim bende farklı düşünüyorum galiba Parayla Saadet olur, Merve olur, Hale olur, Jale olur. Parasız en fazla Naciye ne biliyim Hayriye falan olur.Herşeyin bir fiyatı vardır![]()
Konu nasıl kuaföre geldi anlamadımDost yeter bu kadar gece gece aglamayalim sonra 😀
Bugun tras olmus dost acisini yasiyor halen sanirim 😀 sıhhatler olsun diyelimKonu nasıl kuaföre geldi anlamadım
Serhat 70 lik devirdi
Birde 35 lik mi arıyor acaba![]()