Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aynı Anda Akbank ve İş Bankası Mobil Hesap Bloke Sorunu

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,448
841
113
Fazla işlemden dolayi bloke var sanırım boşuna arama müşteri hizmetlerini pazartesi şubeye git açtır kumar vs derlerse öyle bir şey de geç fazla cevap ver size ne de
Bağlanamaz hiç bir şekilde TC telefon numarasını tuşladigin an görüşmeyi reddediyor direk

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Konuşmana dikkat et işleyişi biliyorsan daha neyini soruyosun hesap kiralamissan sonun belli zaten diğer turluyse de banka paranı verip sutlicak
Sen kendinle beni herhalde karıştırdın aslanım. Bitmiş tükenmişlerin işidir hesap kiralama

Ekli dosyalar

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Soymussun siteleri yatırımlari da atar mısın
Sana bu son 3 gün içinde 10 tane daha site çekimi atar 200k saf kâr ispatlarım ama gerek yok mesele bu değil, ayrıca ben kâr yaptım bakın izleyin diye atmadım görüntüyü ben hesabımı kiralamadığımı ispatlamaya çalıştım

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,372
25,781
113
Finansbank 3 gun once kredi kartlarimi 3 hesabimi enpara hesabimi kapatti,cok haraket varmis bur daha acilmicakmis sadece maasimi bankadan cejebiliorum okadar,cok haraket olan hesaplar islemi cok yaparsaniz kapatiolarmis tum bnkalar boyleymis dikkat edin

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Sana bu son 3 gün içinde 10 tane daha site çekimi atar 200k saf kâr ispatlarım ama gerek yok mesele bu değil, ayrıca ben kâr yaptım bakın izleyin diye atmadım görüntüyü ben hesabımı kiralamadığımı ispatlamaya çalıştım
Tamam kanka ben bilmiyorum olayı ziraat kullan

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,372
25,781
113
Çag disi yaptirimlarla karsi karsiyayiz rezillik özelimize bile kariisiolar o cocuklari

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Finansbank 3 gun once kredi kartlarimi 3 hesabimi enpara hesabimi kapatti,cok haraket varmis bur daha acilmicakmis sadece maasimi bankadan cejebiliorum okadar,cok haraket olan hesaplar islemi cok yaparsaniz kapatiolarmis tum bnkalar boyleymis dikkat edin
Eyvallah dostum benim aradığım beklediğim merak ettiğim cevap buydu çok saol

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Yok yok hayır hesap kiralama işi yok da reis. Bu hafta slotta işler yolunda gitti ortalama 15 siteden 400k civarı para giriş çıkışı oldu
Yuh be Samed 400 k vurdun bı çayımı içmeye gelmedi mi gardasim..afferim.la..Teprikler..
Çözülür banka işleri takma