Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aynı Anda Akbank ve İş Bankası Mobil Hesap Bloke Sorunu

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Arkadaşlar
1- yarım saat önce akbank hesabıma para göndermek istedim iş bankası hesabımdan bu hesaba para gönderilemiyor uyarısı verdi . Akbank hesabımdan para gönderebiliyorum ama hesaba para girmiyor. Müşteri hizmetleri aradım bağlamıyor bilgileriniz yoktur vs gibi bir şey söylüyor.
2- işbankası hesabıma girmek istedim şimdi işlem gerçekleltirilemiyor diyor.
Sorunun ne olduğunu az çok anlıyorum alakasız alakasız şeyler yazmasın kimse sadece başına gelen var mı nasıl birşey ile karşılaşıldı devamında

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Arkadaşlar
1- yarım saat önce akbank hesabıma para göndermek istedim iş bankası hesabımdan bu hesaba para gönderilemiyor uyarısı verdi . Akbank hesabımdan para gönderebiliyorum ama hesaba para girmiyor. Müşteri hizmetleri aradım bağlamıyor bilgileriniz yoktur vs gibi bir şey söylüyor.
Sorunun ne olduğunu az çok anlıyorum alakasız alakasız şeyler yazmasın kimse sadece başına gelen var mı nasıl birşey ile karşılaşıldı devamında
Olayı az çok bildiğini anladığını zaten yazmışsın. Asıl biliyorsan sen yaz biz öğrenelim 🤣

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,424
4,755
113
Arkadaşlar
Dost yazdıklarını biraz açıkla sen sorunu anlıyorsun ama biz anlamiuruz yüklü para hiris cikisimi oldu hesabimimi kiraladin hixbirsey yaMalaissin

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Olayı az çok bildiğini anladığını zaten yazmışsın
Dostum süreci sordum. Yani bankaya gidildiğinde hesap tekrar aktif ediliyor mu? Savcılığa direk banka tarafından mı Yönlendiriliyor gibi ilerleyişi sordum. Nedeni biliyorum

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,434
838
113
Arkadaşlar
Aynısı oldu bana Akbank bütün hesaplarını kapatıcak şubeye gitmen gerekiyor telefonda filan hiç Bir şekilde bağlanıp bilgi alamazsın çünkü engellendin.gecmis olsun

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Dost yazdıklarını biraz açıkla sen sorunu anlıyorsun ama biz anlamiuruz yüklü para hiris cikisimi oldu hesabimimi kiraladin hixbirsey yaMalaissin
Yok yok hayır hesap kiralama işi yok da reis. Bu hafta slotta işler yolunda gitti ortalama 15 siteden 400k civarı para giriş çıkışı oldu

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,424
4,755
113
Dostum süreci sordum. Yani bankaya gidildiğinde hesap tekrar aktif ediliyor mu? Savcılığa direk banka tarafından mı Yönlendiriliyor gibi ilerleyişi sordum. Nedeni biliyorum
Terör örgütü tarafından mı kullanıldı hesabın savviliga neden gitsin neyasiyorusn şuan sen

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Aynısı oldu bana Akbank bütün hesaplarını kapatıcak şubeye gitmen gerekiyor telefonda filan hiç Bir şekilde bağlanıp bilgi alamazsın çünkü engellendin.gecmis olsun
Evet aynen öyle bir durum oldu sanki reis. Şubeye gidince ne diyorlar dost

sancaktar1990

Karizma1967
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,097
204
63
Arkadaşlar
Sen şubeye git

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,424
4,755
113
Yok yok hayır hesap kiralama işi yok da reis. Bu hafta slotta işler yolunda gitti ortalama 15 siteden 400k civarı para giriş çıkışı oldu
Bak böyle yaz açıklayalim bankan bloke koymuş büyük ihtimalle şubeye gittinde paranı verecekler bundan sonra sizinle çalışmak istemiyoruz diyecekler

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,473
1,941
113
Arkadaşlar
Sorunu biliyorum deyip neden konu açıp soruyosunki muhtemelen hesap kiraladın geçmiş olsun hapise giricen

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Sorunu biliyorum deyip neden konu açıp soruyosunki muhtemelen hesap kiraladın geçmiş olsun hapise giricen
Al işte geldi bir tanesi 🤣🤣 yavrucuğum sorunu bildiğimi işleyişi merak ettiğimi sordum sadece oku önce anla sonra yaz

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,618
1,317
113
Hesap kiralama ya da yüklü para giriş çıkışları yaptıysan ondandır. Ve zaten masak bildiriyor şüpheli işlemlerde gerekli yerlere. Ya ifaden alınır ileride ya da direk ceza gelir evine. Olayın içini sen biliyorsun. Ama sıkıntılı iş sana diyeyim. Burda hiç birşey olmaz sadece hesabın kapanır paranı alırsın diyenlere fazla kulak asma. Çünkü bu tür durumlarda ceza olsun ifade olsun mahkeme falan olsun 3 4 5 yıl sonra karşına çıkıyor zaten

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Fazla işlemden dolayi bloke var sanırım boşuna arama müşteri hizmetlerini pazartesi şubeye git açtır kumar vs derlerse öyle bir şey de geç fazla cevap ver size ne de

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,434
838
113
Evet aynen öyle bir durum oldu sanki reis. Şubeye gidince ne diyorlar dost
Biraz bekleticekler 20 dk filan sonra bütün ilişkini kesicekler.cok bilgi vermiyorlar sadece riskli göründüğü için böyle oluyor dicekler.benim de Aralık ayında 300k filan para giriş çıkışı oldu.internet şubesi açıktır vadesiz hesap açmayı dene hesabınızda bloke var uyarısı verecek

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,424
4,755
113
Dostum ciğerim kardeşim canım 6 yıl kollukta asayiş olarak çalıştım bana savcılığa niye gitsin diye soru sorma. Sadece ve sadece işleyişi soruyorum ben
O zaman bilmen lazım bu tür konularda savcilikla işin olmaz herhangi bir para trafihine takilirsan hesabın beya sana gönderen ksii şikayetçi olursa mahkemeye çıkarsın dolandiricikran işlem görürsün ama banka seni savcılığa göndermez