http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Avustralya'da Kyrgios Şoku: Turnuvadan Çekildi

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
112,235
84,670
113
1673863643165.png

Avustralya Açık resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre,
2022 Wimbledon tek erkekler finalisti ve dünyanın 21 numarası, sol diz menisküs sakatlığı nedeniyle turnuvada yer alamayacak.

Açıklamada, 27 yaşındaki oyuncu, "Bu kariyerimin en önemli turnuvalarından biriydi.
Açıkçası son derece hayal kırıklığına uğradım." ifadelerini kullandı.

2022 Wimbledon tek erkekler finalisti, 2015 Avustralya Açık'ta çeyrek finale yükselmişti.​

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
hayırlısı

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Ekli dosyayı görüntüle 297886

Avustralya Açık resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre,
2022 Wimbledon tek erkekler finalisti ve dünyanın 21 numarası, sol diz menisküs sakatlığı nedeniyle turnuvada yer alamayacak.

Açıklamada, 27 yaşındaki oyuncu, "Bu kariyerimin en önemli turnuvalarından biriydi.
Açıkçası son derece hayal kırıklığına uğradım." ifadelerini kullandı.

2022 Wimbledon tek erkekler finalisti, 2015 Avustralya Açık'ta çeyrek finale yükselmişti.​
Çok yazık olmuş rahat çeyrek finali görürdü

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,262
113
İzlemeyi en çok sevdiğim tenisçilerden biri hayal kırıklığına uğradım

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
denis kudla için piyango vurmuş gibi oldu elenmişti elemelerde kyrgiosun yerine almışlar lucky loser diye tweet atmış aus open resmi twitter hesabı cidden lucky loser :)

Kieller67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
626
262
63
Geçen sene çiftlerde Kokkinakis ile birlikte seyirciye arkasına alıp oynamaları çok keyifliydi. Bu sene de çeyrek finalde Djokovic'e problem yaratmasını muhtemel görüyordum çok yazık olmuş.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
133,234
180,754
113
Kafasını tenise verse ilk 5te oynardı kendi açıklamaları var bazı turnuvalara sırf uzak diye gitmiyorum bazen çok sıkılıyorum maçlarda zevk almıyorum falan diye gevşek biraz
Teniste psikolojik çok önemli dost
herşey kendisinde bitiyor
dediğin gibi kafasını çok vermesi ve keyif alması lazım ki devamını getirebilirsin