- 1,495
- 999
- 113
tebriklerKanka param olsada deneme alıyorum bedava neden almayayım kedileri besliyorum
tebriklerKanka param olsada deneme alıyorum bedava neden almayayım kedileri besliyorum
Bakın bakalım her baremden üst 🔝 oldu ilk çeyrek tebrik etmeyi bilin 2.97 oran bile woonTakip edersiniz maç açılış oranları bakalım kaç tane ikilik çıkacak ilk çeyrek
HlBakın bakalım her baremden üst 🔝 oldu ilk çeyrek tebrik etmeyi bilin 2.97 oran bile woon
1xbet benden hastaneden onaylı ıslak imzalı kumar bağımlılığı raporu istemişti seneler önce muhabbet oO ne knk ya
Kanka ben son iki dakika kala 2 tane 2 sayılık isabetli olur bahsi alıcam3. Ceyrek 2 sayılık atislar 11.5 ust alinirmi
Alırsın hastahaneye git vardır bi yolu1xbet benden hastaneden onaylı ıslak imzalı kumar bağımlılığı raporu istemişti seneler önce muhabbet o
Tahmini kac orana çıkıyor o dakikalarda 1.5 üst uKanka ben son iki dakika kala 2 tane 2 sayılık isabetli olur bahsi alıcam
Kanka 1.40-1.50 oluyor bazen duruma göre 1.60 oran az ama 10 maçtan takımları bilirsen 10u da gelirTahmini kac orana çıkıyor o dakikalarda 1.5 üst u
Evet en üst baremden 2.97 oran bile oldu teşekkür ederimOlmuş herhalde tebrikler
CascadeHangi altyapılı siteler bunlar hiç bilmiyorum
1.40 1.50 de iyi oran 2 dakika icin basketteKanka 1.40-1.50 oluyor bazen duruma göre 1.60 oran az ama 10 maçtan takımları bilirsen 10u da gelir
Felaket ikilik atıyorlar şuan için keşke baştan alsaydım yağmur gibi ikilik yağıyor1.40 1.50 de iyi oran 2 dakika icin baskette