Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Avukatı Şikayet Etmeli Miyim?

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,912
5,998
113
87 yaşındaki kadınla ne işi var ölcek gitcek allah korusun harbi sinirlendim

agabey

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
82
23
8
Dostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?
Şikayet et sen harici kimseyi arayamaz

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Dost aynı durumdayiz 160 bin icra borcum var fakat avukat ariyamiyo beni numaramı değiştirdim o yüzden kafam rahat fakat dün hukuk bürosundan bayanla adam geldi evime girdiler içeriye bana bişey imzalatmaya çalıştılar imzalamadim akılları sıra söz alacaklar imzalarsan oduyemessen direk hapis imzalama sakın evine gelirlerse hatta bana dolandırıcılar bile gelmişti evime polis telsizi açmıştı telefonundan para istemişti iyi ozaman 1 saate kadar evinize kamyon gönderiyoruz demişti ama o dolandırıcıydı
kaç gün sonra geldiler dost. 2 ay olacak benim icra başlatılalı.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Kumara gelince para buluyorsunuz borcunuzu taksit taksit ödemeye gelince ödemiyorsunuz. Böyle ciğeri 5 para etmez avukatlar herşeyi yapar işte.

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,108
7,585
113
Modlar ricam konu dışı akıl verip deneme bonusu kovalayan g*vatları uzaklaştırın

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
1,773
93
Dostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?
Borcunu var diye söylerse şikayet edersen o borcu bile ödemene gerek kalmayacak

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,477
2,816
113
Avukatı şikayet etmekmi güler geçerim buna