Şikayet et sen harici kimseyi arayamazDostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?
kaç gün sonra geldiler dost. 2 ay olacak benim icra başlatılalı.Dost aynı durumdayiz 160 bin icra borcum var fakat avukat ariyamiyo beni numaramı değiştirdim o yüzden kafam rahat fakat dün hukuk bürosundan bayanla adam geldi evime girdiler içeriye bana bişey imzalatmaya çalıştılar imzalamadim akılları sıra söz alacaklar imzalarsan oduyemessen direk hapis imzalama sakın evine gelirlerse hatta bana dolandırıcılar bile gelmişti evime polis telsizi açmıştı telefonundan para istemişti iyi ozaman 1 saate kadar evinize kamyon gönderiyoruz demişti ama o dolandırıcıydı
Dost bana üçüncü ayda geldiler dolandırıcılar bile geldikaç gün sonra geldiler dost. 2 ay olacak benim icra başlatılalı.
Borcunu var diye söylerse şikayet edersen o borcu bile ödemene gerek kalmayacakDostlar icra borcum var. Avukat herkesi arıyormuş. En son 87 yaşındaki nenemi aramış. Arayan kişilere borcumun olduğunu da söylemiyor sadece tanıyor musun diye soruyor. Büyük ihtimal bana psikolojik baskı uygulamak hem de kendi hukuki anlamda zor durumda kalmamak için. Şikayet etsem bir sey cıkar mı? Başına böyle şey gelen oldu mu?
Tabi canım.ustunede para alacakBorcunu var diye söylerse şikayet edersen o borcu bile ödemene gerek kalmayacak