http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avukat Araması

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,616
9,923
113
Arkadaşlar biri ablamı aramış hesabınızdan para çıkışı oldu ben avukatım polis merkezine gelin ifade verin gibisinden saçma sapan bir şey söylemiş %90 dolandırıcı ama emin olamıyorum hiç bir yerde bilgisi veya şikayeti de yok numarasının kime ait olduğunu bulabilir miyiz panel kullanan var mı

05077434695 bu numaradan aramışlar isminin Berat olduğunu söylemiş polis merkezine gideceklerdi bi araştırayım dedim net emin olmak için ama bir şey bulamadım olayı tam anlatmadım uzun çünkü ama banka hesabından çıkan para yüzünden polis direkt kendi çağırır avukat niye merkeze yönlendirsin emin olamadılar bir türlü başına gelen var mı

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,899
4,520
113
Arkadaşlar biri ablamı aramış hesabınızdan para çıkışı oldu ben avukatım polis merkezine gelin ifade verin gibisinden saçma sapan bir şey söylemiş %90 dolandırıcı ama emin olamıyorum hiç bir yerde bilgisi veya şikayeti de yok numarasının kime ait olduğunu bulabilir miyiz panel kullanan var mı

05077434695 bu numaradan aramışlar isminin Berat olduğunu söylemiş polis merkezine gideceklerdi bi araştırayım dedim net emin olmak için ama bir şey bulamadım olayı tam anlatmadım uzun çünkü ama banka hesabından çıkan para yüzünden polis direkt kendi çağırır avukat niye merkeze yönlendirsin emin olamadılar bir türlü başına gelen var mı
Avukat aramaz. Karakoldan polis arar ifadeye çağırır. Dolandırıcıdır. Geçen de beni aradılar 84 bin cezanız var bugün oderseniz 34 bine kapanır filan dedilerdi. ;)

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,616
9,923
113
Avukat aramaz. Karakoldan polis arar ifadeye çağırır. Dolandırıcıdır. Geçen de beni aradılar 84 bin cezanız var bugün oderseniz 34 bine kapanır filan dedilerdi. ;)
Biliyorum bende dostum sorun da o bir şey öde bir şey yap dememiş karakola gelip ifade verir misiniz demiş ne alaka çözemedim

Emreee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,071
383
83
Biliyorum bende dostum sorun da o bir şey öde bir şey yap dememiş karakola gelip ifade verir misiniz demiş ne alaka çözemedim
2020 yılındaki işlemden banada vergi müfettişi belge gönderdi bu aralar herkes patlıyor, karakola geldemesinin sebebi belki hesap sahibinin avukatıdır
dolandırıcı seni karakola gönderip napıcak eğer karakol ismi falan verdiyse ya arayın yada gidin

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Avukat aramaz ne alaka dost? Eşim avukat ona gosterdim kahkaha atti korkma

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,438
13,982
113

Karakola git birsey çıkmaz