http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avrupa'yı Yürüyerek Gezmek İster Miydiniz

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Arkadaşlar Ara ara interneten böyle dünya turuna çıkan yürüyerek sürekli biryerler gezen insanların hikayelerini okurum malum vize almak kolay değil bu yüzden bazı gezginler dağ bayır demeden kapm kurarak geziyorlar bu şekilde hiç böyle çantamı sirtlayayim ülke ülke gezeyim gibi hayaleriniz oldumu veya ileriye yönelik böyle bir gezi düzenleme ihtimaliniz nedir bir iki arkadaş bulup açıkçası bu şekilde ben yürürüm gezerim ciddii düşünen varsa beraber planda yapabiliriz.

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
Hayalimiz var da knka çankırı ankara arası tıkandığı kaldik

olursaolur

¯\_(ツ)_/¯ Şaşırt beni ¯\_(ツ)_/¯
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,136
1,156
113
Hayalimiz var da knka çankırı ankara arası tıkandığı kaldik
Kafa dengi arkadaşlar bul asya kıtasınımi dolaşmak istiyorsun avrupami afrikami ona karar verin dağ bayır demeyin gezin oralardan geçerken pasaport vize hicbirseye gerek olmaz

Bigboss_1_

🕃 Easy does it 🕄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
1,141
113
Arkadaşlar Ara ara interneten böyle dünya turuna çıkan yürüyerek sürekli biryerler gezen insanların hikayelerini okurum malum vize almak kolay değil bu yüzden bazı gezginler dağ bayır demeden kapm kurarak geziyorlar bu şekilde hiç böyle çantamı sirtlayayim ülke ülke gezeyim gibi hayaleriniz oldumu veya ileriye yönelik böyle bir gezi düzenleme ihtimaliniz nedir bir iki arkadaş bulup açıkçası bu şekilde ben yürürüm gezerim ciddii düşünen varsa beraber planda yapabiliriz.
YouTube'da değişik yollarda / yırtık pantalon / berko kanallarını takip et adamlar her yeri geziyor