- 1,823
- 842
- 113
Beyler france portekiz ispanya elektrik gitmiş bu hatayda büyük savaş olcakya atlar dizlerine kadar kan a saplancak. Kıyamet zamanı geldi sanırım taş devrine donuyoruZ
Kaç sendir su formdaym daha saçma sapan bir konu görmedimBeyler france portekiz ispanya elektrik gitmiş bu hatayda büyük savaş olcakya atlar dizlerine kadar kan a saplancak. Kıyamet zamanı geldi sanırım taş devrine donuyoruZ
Ne çekti acabaKaç sendir su formdaym daha saçma sapan bir konu görmedim
Kur an da geçiyor mahkeme i kübraHatayda niye büyük savaş olucak bilmediğimden soruyorum
Acil tedavi ol erken teşhis hayat kurtarırBu dalga geçenler siz tek macdan yatmaya devam edin boş adamsınız gerçekleri konuşun cıkın şu cocuklukdan kaç yasındasınız acaba merak ediyorum cidden
Beyler france portekiz ispanya elektrik gitmiş bu hatayda büyük savaş olcakya atlar dizlerine kadar kan a saplancak. Kıyamet zamanı geldi sanırım taş devrine donuyoruZ
Elektrik kesintileri sonucu mu hatayda savaş çıkıcağı belirtilmiş peki. Twitter de bende gördüm elektrik kesintisi haberlerini. Tt oldu hatta, revolution diye bir dizi vardı dünyanın heryerinde bir anda elektrik kesildiğini geri de gelmediğini ve yaşanan zorlukları anlatan, görsel bırakıyorum hatırlayan olur. O filme bağlayanlar da olmuştu olayı ama sebebine bakamadım boşverdim, umarım büyük bir sorunla karşılaşmayızKur an da geçiyor mahkeme i kübra
40Bu dalga geçenler siz tek macdan yatmaya devam edin boş adamsınız gerçekleri konuşun cıkın şu cocuklukdan kaç yasındasınız acaba merak ediyorum cidden