imajda hiç hesabın varmı ? varsa ona girmeye calısıyorlardır yani verdikleri domain güncel sahibi imajbetKanka bende yazıyor sapık gibi dadandılar valla ama siteyi açamadım
imajda hiç hesabın varmı ? varsa ona girmeye calısıyorlardır yani verdikleri domain güncel sahibi imajbetKanka bende yazıyor sapık gibi dadandılar valla ama siteyi açamadım
Kanka varda 10 dakikada bir neye giriyorlar anlamadım içi boş o hesabın para olsa neyseimajda hiç hesabın varmı ? varsa ona girmeye calısıyorlardır yani verdikleri domain güncel sahibi imajbet
siteyi bulduk imajbetPronet siteleri kullanıyor bunu restbet , imajbet falan
o zaman takma en kötü gelen numarayı engelle geçKanka varda 10 dakikada bir neye giriyorlar anlamadım içi boş o hesabın para olsa neyse
Bu konuyu açtığımdan beri mesajlar kesildi belki durur forumumu izliyorlar anlamadım ki neyse çok sağol valla makbule geçti yardımlarıno zaman takma en kötü gelen numarayı engelle geç
şifreni değiştiysen sms gelmemesi normal çünkü adamlar k.adını ve şifreni biliyorlar sonuçta sms aşamasına gelmişlerBu konuyu açtığımdan beri mesajlar kesildi belki durur forumumu izliyorlar anlamadım ki neyse çok sağol valla makbule geçti yardımların
Yok yav değiştirmedimşifreni değiştiysen sms gelmemesi normal çünkü adamlar k.adını ve şifreni biliyorlar sonuçta sms aşamasına gelmişler