- 1,870
- 823
- 113
Bakıyorum inşallah denk gelirimİki günde bir konusu hortluyor zaten bulabilirsin Nice yaşlar.
Bakıyorum inşallah denk gelirimİki günde bir konusu hortluyor zaten bulabilirsin Nice yaşlar.
Çok saol kral teşekkürler inşallah ekleyenlerde bol olur o kadar yatırım varNice senelere güzel yaslarin olsun
Betpark, betgaranti, madridbet, meritking, holigan, JoJo, mat şimdilik aklima gelenler
Saol güzel kardeşim valla bekliyorum bonus almaya inşallah güzel bir harçlık cikaririzDoğum günün kutlu olsun kumarsiz seneler dilerim ama sen şimdiden doğum günü bonusu almaya başlamışsındır reis 😁😁
JoJo rahat 1k eklerSaol güzel kardeşim valla bekliyorum bonus almaya inşallah güzel bir harçlık cikaririz
Yatırım yokki orayaBetparibu
Hayırlı olsun güzel kardeşim 🙏Nice senelere dost 29 da benim
Saol kral Allah razı olsunYeni yasin hayırlı olsun ,tumbetten oynuyorsan güzel bonjsu oluyor
Saol kardeşim Allah razı olsunnice mutlu yıllara kardeşim
Çok saol güzel kardeşim Allah razı olsunDoğum günün kutlu olun hocam.
Saol güzel kardeşim Allah razı olsun 😀👍Değerli admin doğum günü olan arkadaşlar için hediye parası atsak sorun olur mu ?
Valla hiç yatırımım yokKardeş tumbette yatirimim varsa bana 10 k eklemişti 70 k çekmiştim yatırım durumuna göre ekliyor
Saol kral Allah razı olsun konuyu bulamadımmutlu yıllar kral doğum günü bonuslari için konu vardı ordan bakabilirsin
Holiganbet ne kadar yatırım vardı kankaSaol kral teşekkürler valla 4 mesaj geldi ilk holiganbete girdim iki bin TL eklemis