Senin şuan hesabın varmı kayıt oldunmu siteye ben kayıt olurken gmail hesabi kabul etmedi hotmail açtım onu girdim kabul ettie hesap açtık artık ya o nolcak multi olmuyoz mu öyle?
Senin şuan hesabın varmı kayıt oldunmu siteye ben kayıt olurken gmail hesabi kabul etmedi hotmail açtım onu girdim kabul ettie hesap açtık artık ya o nolcak multi olmuyoz mu öyle?
285e düştü çevrim bitti çekim verdim 300 den düştü diye iptal etti 30 dakika öyle gitti sonra 300 yaptım 15.27 verdim hala bekliyor fjdjdmdklÇekim verdik ödüyomu site
1 saat cevirdik ödese bari285e düştü çevrim bitti çekim verdim 300 den düştü diye iptal etti 30 dakika öyle gitti sonra 300 yaptım 15.27 verdim hala bekliyor fjdjdmdkl
40 clover hit 15 k yaptım oarayiÇevrim yapmak İÇİN 20 burning hot ideal . Orda çevirip çektim
Kardeşim daha yeni aldık sqğ üstte hediye kutusu var ona basıp etkinleştir sonra profilden gir
O kadarını biz de anladık da yok işte öyle bir şeyKardeşim daha yeni aldık sqğ üstte hediye kutusu var ona basıp etkinleştir sonra profilden gir
yok kalkmış işteKardeşim daha yeni aldık sqğ üstte hediye kutusu var ona basıp etkinleştir sonra profilden gir