- 2,251
- 697
- 113
3k dan dusurdu
285 oldu diye iptal etti beni 300 yaptım çektim bekliyorum 33 dakika olduÇekim verdim ilkte iptal etti yine verdim bakalm ne olcak
Şuanda kadar ödemesi gelen olmadı sanrm285 oldu diye iptal etti beni 300 yaptım çektim bekliyorum 33 dakika oldu
Var kanka yukarıda gördümŞuanda kadar ödemesi gelen olmadı sanrm
Bende oldu 285 düştü farketmedim mal gibi çekim verdim 285 oldu diye iptal edildi galiba 300 yaptım bir şekil çekim geri verdim 40 dakikadır bekliyorÇevrim bitince bakiyem sıfırlandı 6binden başka böyle olan var mı
Dostum aç hemen hotmail hesabı zor değil oraya geliyo ben öyle yaptımE-posta doğrulama maili gelenler outlook/hotmail kullanıcısı heralde. Gmail'e gelmiyor çünkü. Bu efsane bonusu kaçırdığım için çok üzgün olduğumu da belirtmek isterim.
e hesap açtık artık ya o nolcak multi olmuyoz mu öyle?Dostum aç hemen hotmail hesabı zor değil oraya geliyo ben öyle yaptım
Boşver onu bunu tekliflerde deneme bonusu yoke hesap açtık artık ya o nolcak multi olmuyoz mu öyle?
yav olsa nolacak 9000 TL çevrim var allasenBoşver onu bunu tekliflerde deneme bonusu yok