- 1,483
- 1,194
- 113
30 kat çevrim yapıp 300 çektiren siteye üye olarak prim vermeyin azcık gururunuz olsun
Bendede o hata varDouble check the provided details and try again. Kayıt olamıyorum bu hatayı alıyorum
e anlat dost, herkes faydalansın o halde.Yok dostum anlatcam beni burdan tanırsın işim olmaz boş işlerle doğrusunu anlatcam sen yapacam para filan yok
Beni tanıyorsun burdanDostum özele gel wp
Mailden spam olarak geldi birincile taşıdım yine onaylamıyorBakiyeyi 10k yapmistim aq çekim verildi gelirse yazarim paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Ekli dosyayı görüntüle 790732
Merhaba başkan eski üyeyim nasıl yapıyoruze anlat dost, herkes faydalansın o halde.
Valla bilmiyorum kanka ben bastım hemen onayladıMailden spam olarak geldi birincile taşıdım yine onaylamıyor
rica ederim dostBakiyeyi 10k yapmistim aq çekim verildi gelirse yazarim paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Benimkide silinir deseneAynı alt-yapı trslot ta da aynı bonus var 9 k çevrim yaptım aynı altyapıda başka üyeligim olduğu için ip çakışması bahanesiyle sildiler çekimi 🤣 aynı altyapıdan başka siteye üye olmayalim o zaman bidaha 😁
Bakiye sakla dostBakiyeyi 10k yapmistim aq çekim verildi gelirse yazarim paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Kanka otomatik 300e sabitlendiBakiye sakla dost