Beyler merhaba. Garanti Bankası hesabimda TL disinda dolar hesabida acmistim.
Türk lirası gibi atm den dolar yatirabiliyor muyum ben hesabıma? Yani herhangi bir garanti Bankası atm si oluyor mu ? Yoksa doviz destekli ayri bir atm mi olmasi lazim ?
Kisaca atm den dolar yatirabiliyor muyuz ?
Varmıdır bilgisi olan
ailem turizmci elime sürekli her sezon çeşitli birimlerde döviz geçiyor anlık olarak bozdurmam gerekebiliyor kendi kullandığım bankalardan bildiklerimi ekleyeyim yazdıklarıma sabah 4 te gidip yatırmışlığım var
garantiye euro dolar yatırılıyor
iş bankası euro dolar ing sterlini
denizbank euro dolar
kuveyt euro dolar bazı atmlerinden altın bile veriyor çok nitelikli

akbank dolar euro
qnb euro dolar
genellikle bankanın altındaki atmler ve
büyük şehirde yaşıyorsan ank ist antalya kalabalık semtlerin merkezi atmlerinin büyük çoğunluğu bu döviz işlem özelliğine sahip
ama en rahat bulunabilecek banka atmsi bu konuda iş bankasınınkiler, küçük şehirlerde bile birçok atmde yatırılabiliyor
velhasıl bundan birkaç ay önce usd kalpazanlığı haberlere çıkmıştı dünyadaki ve trdeki bankalar, change officeler 50-100 lük usd banknotları kabul etmiyorlardı belli bir süre, ama bu olaydan sonra tedbir amaçlı mıdır nedir çoğu atm dolar kuru için alış işlemini hala kabul etmiyor 2 hafta önce 100lük banknotlu usd bozmam gerekti yana yana atm gezdim banka altındakilere gidersen garanti olur