http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Atm Para Yutma

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,788
2,652
113
Agalar tam atm ziraat ait olan atm (ziraat atm) ile akbank kartım ile hesaba para yatırdım (sürekli ayni sekilde para yatirdigim atm ) atm parayı aldı unitede arızası dedi kartı verdi parayı hesaba yansitmadi nede parayı geri verdi

Akbankı aradım ziraati ara diyor ziraat aradım akbankı ara diyor bilgisi olan varmi bu konu hakkında
Farkli banka kartiyla farkli bankaya para yatirma, cekme isleminde atm arizasınsan kaynaklı para alıkonulursa sürec çok uzun isliyor haberin olsun 1-3 ay arası sürer hesabına aktarılması.bazen 6 ay bile sürüyor.yani ziraat kartınla ziraat atmsi olsaydı 3-5 günde çözülürdü.geçmis olsun

Baronizm

Öldü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,827
6,943
113
5 6 ay ne aga

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,165
6,051
113
Aklima koydun simdi e tahsil edemezse ne olur acaba baya sıkinti galiba hapse kadar gider :) dolandiriciliktan
ona benzer bi dolandırıcılık vardı bi ara baya popülerdi banka önce kağıt yolluyodu eve ödemeniz lazım diye 1-2 ayda icra mahkemesine veriyordu bizzat tanık olmuştum çevremde

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
857
113
Agalar tam atm ziraat ait olan atm (ziraat atm) ile akbank kartım ile hesaba para yatırdım (sürekli ayni sekilde para yatirdigim atm ) atm parayı aldı unitede arızası dedi kartı verdi parayı hesaba yansitmadi nede parayı geri verdi

Akbankı aradım ziraati ara diyor ziraat aradım akbankı ara diyor bilgisi olan varmi bu konu hakkında
Ünite arızası verdiyse paran sıkıştı ve bankamatik el koydu . Malesef haftasonu yapabileceğin birşey yok. Pazartesi en yakın ziraat bankası şubesine gidiyorsun hangi bankamatikte paran kaldıysa hangi karta ne kadar yatırmaya çalıştıysan söyleyip bir form dolduruyorsun. Sıkışan atm den olayı doğrulayıp paranı ödüyorlar.