Eyvallah reis 1xbet hiç aklıma gelmedi her sağlayıcıya baktımYükleniyor…
1xlite-1376721.top
Eyvallah reis 1xbet hiç aklıma gelmedi her sağlayıcıya baktımYükleniyor…
1xlite-1376721.top
16 değil 17 lazımKral 16 gol nedir site seni dolandiridimi.acaba 😂😂😂
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
27-2 biten maçlarını biliyorum sıkıntı yok gelmesede böyle maçlar keyif veriyor5 dakikada 2 tane attı dep bunlar için yatar demek acemiliktir 5 dk da 3 gol de çıkar 40 dakikada hiç golde çıkmaz
10 olmuş ho9 bekliyordum ilk yarı 7 çıkmış zora girmiş 🤦🏻♂️
İnşallah gelir bol şanslar27-2 biten maçlarını biliyorum sıkıntı yok gelmesede böyle maçlar keyif veriyor
Yillardir ayni sitemi kral😂😂Kral 16 gol nedir site seni dolandiridimi.acaba 😂😂😂
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Reis dakka 20de 5-0 dı maç ilk yarı az çıkmış 9-10 bekliyordum ilk yarı 9-10 gelse çok rahat won dicektim6 dakikada 3 oldu![]()
Nasıl 🤔Yillardir ayni sitemi kral😂😂
Belki gelir yineReis dakka 20de 5-0 dı maç ilk yarı az çıkmış 9-10 bekliyordum ilk yarı 9-10 gelse çok rahat won dicektim
Bakalım 6 dkda 3 atıp geri döndürdülerBelki gelir yine
Video da diyo ya yillardir ayni cocuk dolandiriyo diye ayni sitemi seninde yıllardır 😂😂Nasıl 🤔
Yok 1 yıldır buradayım ama bırakcam burayı. Zararda değilimdir burda ya 350 400 k yatırım varsa o kadarda çekim vardırVideo da diyo ya yillardir ayni cocuk dolandiriyo diye ayni sitemi seninde yıllardır 😂😂