http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Atlayın Lunaparka Gidiyoruz

Kirveee

2 zara seksenlik olduk Ekrem abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,621
2,441
113
O lunapark batar 🤓

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,590
50,647
113
Canlar sıkkın aga napcaz bu işleri ya kumar zaten bi geliyor bi gidiyo da gönül işlerini çok kafaya takıyoruz
Lunaparka sonra gidelim

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
2,044
113
aq biz gitsek gondoldan düşeriz maçları takip edicez diye haberlere düşeriz

1985makarc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,375
627
113
Lunaparktaki kumar lobisinden başkası kesmez bizim gibi muptezelleri

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,998
5,428
113
Canlar sıkkın aga napcaz bu işleri ya kumar zaten bi geliyor bi gidiyo da gönül işlerini çok kafaya takıyoruz
Lunaparka sonra gidelim
dost sen çapkın adamsın senin başka şansın yok bu hayatta :D

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,155
2,044
113
sizin gibi bagımlılar için halka malbora var dostlar uzulmeyin :D
aq bu işlere beni yavşak çocukluk arkadaşlarım hep alıştırdı bi gün idda bayinin önünden 3 arkadaş yürüyoruz içlerinden bir tanesi durun dedi ben bir arsenalın maçı var ona yetişeyim daldı bayinin içine . bende dedim ne arsenali o ne :D o zamanlar bilmiyoruz ne olup olmadığını aq:D o gün bende bi kupon yapim dedim yaptım tuttu aq 44 tl para verdi ama harca harca bitmiyor aq:D o gün bu gün elek olduk

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,998
5,428
113
aq bu işlere beni yavşak çocukluk arkadaşlarım hep alıştırdı bi gün idda bayinin önünden 3 arkadaş yürüyoruz içlerinden bir tanesi durun dedi ben bir arsenalın maçı var ona yetişeyim daldı bayinin içine . bende dedim ne arsenali o ne :D o zamanlar bilmiyoruz ne olup olmadığını aq:D o gün bende bi kupon yapim dedim yaptım tuttu aq 44 tl para verdi ama harca harca bitmiyor aq:D o gün bu gün elek olduk
sorma la 1 tl ye 15 maç yazıyodum bankocu suratıma bön bön bakıyodu senın yapcan işi s... der gibi :D