Öyle birşey yok destek benim haberim yok diyo kardeşimBeyler kod bendede hata veriyodu desteğe yazdım birsz bekletti ama kendi aktif etti bonusu sizde desteğe yazın kod hata veriyo diye
Öyle birşey yok destek benim haberim yok diyo kardeşimBeyler kod bendede hata veriyodu desteğe yazdım birsz bekletti ama kendi aktif etti bonusu sizde desteğe yazın kod hata veriyo diye
Resim tam ne yazdın canlı desteğe nasıl eklendi yani bende yazayımCANLI DESTEK ŞİMDİ BANA DA EKLEDİ
KODU DOĞRU GİRMEME RAĞMEN HATA VERDİ DEDİM , KENDİ TANIMLADI DESTEKK
Resim tam ne yazdın canlı desteğe nasıl eklendi yani bende yazayım
La bu destek kapalimi 20 dk dur 3 dk sonra ilgilenecek birisi sizle yaziuor açılması bir türlü destekCANLI DESTEK ŞİMDİ BANA DA EKLEDİ
SPOR ALANINDA DEVAM EDİLİYORMUS FS KAZANCI850 yapıldı kabedildi herzaman ki gibi
Yenile tekrar bağlanLa bu destek kapalimi 20 dk dur 3 dk sonra ilgilenecek birisi sizle yaziuor açılması bir türlü destek
Başka birine bağlandım ekledi alayı kolpa yaBana çoklu hesap var diyo sahtekarlar 😂
Başka temsilciye bağlan Miray öyle diyo bana da dedi şuan kupon gelirse çekim yapicamBirden fazla hesabınız var dedi eklemedi bi de güvenip yatırım yapacağız bu siteye huur evlatları
Şifre sıfırlama maili gelmiyor bana alt yapı değişti diye eskisini de kabul etmiyor o aşamayı nasıl geçtinizBaşka temsilciye bağlan Miray öyle diyo bana da dedi şuan kupon gelirse çekim yapicam
Kullanıcı adını ve şifremizi bildiğimiz için zorluk çekmedikŞifre sıfırlama maili gelmiyor bana alt yapı değişti diye eskisini de kabul etmiyor o aşamayı nasıl geçtiniz
Onu bizde biliyoruz da eski alt yapısındaki kullanıcı ad ve şifre ile giremiyorum yenilemek içinde mail gelmiyorKullanıcı adını ve şifremizi bildiğimiz için zorluk çekmedik
EvetBeyler FS kazanci her alanda gecerlimi