Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Atlanta - Miami Maçı Ne olur

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,177
25,987
113
Noel diye savunma yapmıyorlar geçen alt oynadık sacremanto 40 sn kala süre geçmesine izin vermeden faul yaptı rakip topu bıraktı yine faul yaptı 15 sayı çıkardılar yatırdılar ıyıde alacaktım izlerken krız gecırmıstım saglam Şike döndürüyor lar noel diye 300 bile çıkıyor
Geleceğini bilsem yine oynamam su baremden

makina123

hide on bush
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,250
14,231
113
her periyot minimum 63 atmaları gerekli. çok zor ihtimal. umarım gelir. ben olsam tercih etmezdim iki takımda 5 sanıyede hucum eden takımlar değiller zaman zaman duracaklardır ve baremı yakalayamayabilirler.

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
450
83
her periyot minimum 63 atmaları gerekli. çok zor ihtimal. umarım gelir. ben olsam tercih etmezdim iki takımda 5 sanıyede hucum eden takımlar değiller zaman zaman duracaklardır ve baremı yakalayamayabilirler.
Alakası bile yok orası nba herşey olabilir bi per 40 atıp diğer per 90 bile atarlar isteseler

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,395
3,121
113
İki takım da 125'li sayıları görürse gelir

ömer.jpg

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,560
814
113
90 mı atacak :D 190 atsın uçma istersen her per 60 görürlerse dua et bu kupon ya sınırda 3 5 sayıyla gelır ya da yatar dost acı söyler
Kardeş sacremanto Detroit macını aç ıkısıde duran takımlar maç boyunca durmadılar atamadılarsa da fauk yaptılar son 40 snde 15 sayı çıkardılar emir gelmiş bunlara

Kartal1818

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
450
83
Molalarda ne talşmat geliyosa onu uyguluyo iki takımda olay bu hakemler bile pozisyonu monitörden izlerken kulaklığı neden takıyo sanıyosunuz kulağına hangi talimat gelirse ona göre hareket ediyo

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Sıkıntı şu Detroit son 3 dk sayı bile atmak istemedi alt olsun diye uğraştı ama sacremanto görsen 2 snde faul yapıyor hızlı 2 snde şut sokmalar falan normalde hayatta yapmazlar
Portland sacremanto maci vardi kac gun önce portland maçın bitmesine 2 dakika kala 15 fark öndeydi sac 2 dakika da 15 0 lik seri yapip maci uzatmaya götürdü sacda kadro kalitesi var ama oyun planı yok

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,395
3,121
113
Portland sacremanto maci vardi kac gun önce portland maçın bitmesine 2 dakika kala 15 fark öndeydi sac 2 dakika da 15 0 lik seri yapip maci uzatmaya götürdü sacda kadro kalitesi var ama oyun planı yok
Miami takımı da Butler'ın oynadığı dönemlerde savunmasıyla ünlü bir takımdı. Ama eski Miami yok tabi. Şu sıralar çok atıp çok yiyorlar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,416
32,855
113
Miami takımı da Butler'ın oynadığı dönemlerde savunmasıyla ünlü bir takımdı. Ama eski Miami yok tabi. Şu sıralar çok atıp çok yiyorlar
Oyun tarzlarini değiştirdiler suan tam sokak basketbolu oynuyorlar takımın en iyi oyuncusu herr yokken muazzam oynuyordular herro sakatti iyiletsi takima suan zarar veriyor hatta o yokken miami çok dhaa akışkan basketbol oynuyor