- 8,830
- 3,950
- 113
@bebegim61 dosta çok teşekkürler başarabilirsek bizde 2 arkadaşa atarız
Bol şans reis@bebegim61 dosta çok teşekkürler başarabilirsek bizde 2 arkadaşa atarız
Sağolasin dostBol şans reis
bol şanslar kesene bereket @bebegim61@bebegim61 dosta çok teşekkürler başarabilirsek bizde 2 arkadaşa atarız
Bş brocan@bebegim61 dosta çok teşekkürler başarabilirsek bizde 2 arkadaşa atarız
Haydi bol şans@bebegim61 dosta çok teşekkürler başarabilirsek bizde 2 arkadaşa atarız
İnan yok reis Allah razı olsun iyilik herzaman dagıtmakdır nekadar dagıtırsan okadar çok kazanırısn reis 🥰@bebegim61 gardaşım helal olsun iyi ekmek dağıttın dostlara umarım güzel bir kazanç sağlamışsındır bir kaç kişiye merhem olursun hayırlı akşamlar. Tahminimce 28 milyar tane dm vardır bana da roll açtır diye hehe 😅😅
Bol şans brocanKasanın sekillenmesi için risk aldım bu kombin gelirse 2 adım tekte bitiririz zor ama inşallah
bol şanslar tenisten hiç anlamamKasanın sekillenmesi için risk aldım bu kombin gelirse 2 adım tekte bitiririz zor ama inşallah
Masa tenisi kanka ama yatıyor normalde sevdiğim bi oyuncu ama yatıracak bu kezbol şanslar tenisten hiç anlamam