http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Atashk / Son 1 Tercih Hayat Değiştirebilir

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
4.80

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,664
11,700
113
Sağlık olsun ilk kupon won oldu. 3-5 ten verdi kötü oldu

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,750
17,463
113
@Atashk geçmiş olsun kral. En azından kazandığın kısma odaklan. Üzme kendini

Carmelo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,384
4,604
113
3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Verecem dedin diye bu yorumu yapiyorum benide yanlis anlama

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,999
2,428
113
Tebrikler tekrardan yarına kat ve katlanır inşallahh

JoeQuanqa

Cennetteki Mahalle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
46,862
25,857
113
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Pıtırcık nasıl gidiyor

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,664
11,700
113
Reisim bee nasılsın

kansuozcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
389
111
43
Genelde unutulursa zaten kazanılan para bir anda buhar oluyor denemdi ve yaşandı