Tamam reis bir kupon yapıp kazanırsam direk çekiliyorum olemiMax 500 tl çeke biliyon bilgin olsun dost
Tamam reis bir kupon yapıp kazanırsam direk çekiliyorum olemiMax 500 tl çeke biliyon bilgin olsun dost
Yok kanka elektrık ısıyle ugrasıyorum santıye felanpanelcimisin neden soruyon
Aynen dost yüksek de tuttursan max 500 tl çeke biliyon kulisbet pintidir böyle bonuslardaTamam reis bir kupon yapıp kazanırsam direk çekiliyorum olemi
Dost sen memleketini söylersen tesadüfen metoda oralı olacak hatta aynı köylü bile olabilirsinizpanelcimisin neden soruyon
Birde oto yıkama yağlama pardon cilalamaaaYok kanka elektrık ısıyle ugrasıyorum santıye felan
Biraz daha zorlasa akraba bile çıkarDost sen memleketini söylersen tesadüfen metoda oralı olacak hatta aynı köylü bile olabilirsiniz
Sanımıyet kurmaya calısıyorum hangı ıl solersen googleden ılce solıcempanelcimisin neden soruyon
Kısaca dosemeciyim deseneYok kanka elektrık ısıyle ugrasıyorum santıye felan
Kral 2 maç solesene oynayimAynen dost yüksek de tuttursan max 500 tl çeke biliyon kulisbet pintidir böyle bonuslarda
Geçen müge anliya çıktı kayıp kardeşimi arıyorum diye 😃Biraz daha zorlasa akraba bile çıkar
Ağzımdan kola fışkırdı vallaKısaca dosemeciyim desene
Oo kanka zenginsin kola almışsın 😂Ağzımdan kola fışkırdı vallaAllahta seni güldürsün dosy
Fışkıran kolayı geri iç paramız yok 😅Oo kanka zenginsin kola almışsın 😂
kapandı ben yatıyorum herkese iyi geceler ödeme gelsin kaydettim bu listeyidostlar 01:40 a kadar beğenenler için ayrıca bi liste de kendim yapacam öteki listeye girenler buna giremicek uyumam lazım beğeniler gelsin sonra mızırdamasın kimse
Valla kanka meto dur bu her yol var seninle de akraba çıkarGeçen müge anliya çıktı kayıp kardeşimi arıyorum diye 😃
Yatmadan masal anlatmamı ıstermısın bıde hıkayeyı kurttan dınlekapandı ben yatıyorum herkese iyi geceler ödeme gelsin kaydettim bu listeyi
Meto bir gün boydan foto atıcan diye tırsıyorumYatmadan masal anlatmamı ıstermısın bıde hıkayeyı kurttan dınle
Aman çıplak falan atar simdi mazallah 😃Meto bir gün boydan foto atıcan diye tırsıyorum![]()