- 9,267
- 9,168
- 113
Yok 2-0 olacakbereberelik 8.5 oran var şuan yapıştırsammi bi 10k
Yok 2-0 olacakbereberelik 8.5 oran var şuan yapıştırsammi bi 10k
Yok gerek yok kanka maç ölü imkansız 10 bin yedirme düşük yerebereberelik 8.5 oran var şuan yapıştırsammi bi 10k
Aynen 😄Ters totem yapıyor![]()
Burdan maci vermez sportin bence dost odeme gelirmi ama onu bilmiyorum siteyi bilmiyorumödeme gelirse konuyu baştan beri takip edenler arasında etkinlik var çekim gelirse ve tutarsa tabi de ben berabere bitecek diyom son maçtan yatmam laazım böyle olmaz yatmalıyım
Ödeme almış öncedenBurdan maci vermez sportin bence dost odeme gelirmi ama onu bilmiyorum siteyi bilmiyorum
Roket parasını vermez o yüzden bozmazBozdurmaya kaç veriyor 150 veriyor mu
Nasıl atsın 7 şutu var
Aldiysa tamamdir dostÖdeme almış önceden
Parça parça çek öder o zamansite 3 4 gün önce 74k yı önce belge istedi gönderdim gönderdikten 3 5 saat içinde onaylayıp parayı attılar tek seferde ama bu sefer nolur bilemem
Belge tekrar istemezler ama bozum sıkıntı o zaman bahane bulurlarsite 3 4 gün önce 74k yı önce belge istedi gönderdim gönderdikten 3 5 saat içinde onaylayıp parayı attılar tek seferde ama bu sefer nolur bilemem
Ödersite 3 4 gün önce 74k yı önce belge istedi gönderdim gönderdikten 3 5 saat içinde onaylayıp parayı attılar tek seferde ama bu sefer nolur bilemem