2 Misli altılı Şu son ayakta bı mucize olsa 3 numara bay topçu nefesi kesilmese fena para alicaktik. Şu 2. Olanlar 1. Olsa milyon verirdiEkli dosyayı görüntüle 820319Haydi uzun zaman sonra para yükleyip yaptık altıli bolsans rastgele
2 Misli altılı Şu son ayakta bı mucize olsa 3 numara bay topçu nefesi kesilmese fena para alicaktik. Şu 2. Olanlar 1. Olsa milyon verirdiEkli dosyayı görüntüle 820319Haydi uzun zaman sonra para yükleyip yaptık altıli bolsans rastgele
Geçmiş olsun dostİlk yarışlar başlamadan yaptığım 6 lı ganyan da hepsi tuttu son ayak 5 ı tek yazmıştım oda geldi. İlk birinci ayaktan yattı lanet olası ya
Sağlık olsun dostUlan gardaş 6 misliye 400 tl para mı verecek şimdi bu tutarsa?
Teşekkür ederimTebrikler dost
Eyv reis düşünmen yeterYarın iyi kuponlar yapacam konu açarım takip et bişey bulursam sanada hareket parası atarım
Al işte benim dediğim e geldin sana dedim bu iki at a çok güveniyom diye o kuponun parayı oraya atsan 4 bin almıştın ben az bastım diye ilave yaptım aq yoksa iki at a 2-3 bin basmıştım ah be biladerimUlan gardaş 6 misliye 400 tl para mı verecek şimdi bu tutarsa?
Daha bakmadım reis haber veririm@Yildiraygs87 var mı bugüne bişiler kanka
Tamma reis 2 günde 7k param gitti kuruş alamadım a. QDaha bakmadım reis haber veririm
Kupona linkten ortak olun pay bedeli 200Tamma reis 2 günde 7k param gitti kuruş alamadım a. Q
Buda İstanbul 1. AltılıKupona linkten ortak olun pay bedeli 200
Şimdi kendi yaptığım kuponlar la konu axicam kasa 30000 hedef altılı dağıtım olacaktır birşeyler bulursak kar olsada olmasada dağıtım olacakBuda İstanbul 1. Altılı
Yok bittiKod var mı bi talihten
TühYok bitti
BolşansŞimdi kendi yaptığım kuponlar la konu axicam kasa 30000 hedef altılı dağıtım olacaktır birşeyler bulursak kar olsada olmasada dağıtım olacak