Gözün Aydın bir devir bitiyo aw 😂Bugün son kez beraberizzz bir devir bitti kabul edelimm
Üzgünüm maalesef 1 haftalıkmış ama ben hep oynuyorum zaten bu zıkkımlaraGözün Aydın bir devir bitiyo aw 😂
Varmı bugün güzel teklerinÜzgünüm maalesef 1 haftalıkmış ama ben hep oynuyorum zaten bu zıkkımlara
Ne kadardır oynuyon bu zıkkımı benim kadar oynamamışsındır İnan 25-26 senedir hergün oynuyorum apartmanlarımız vardı şimdi bak ev ler demiyorum apartmanlarÜzgünüm maalesef 1 haftalıkmış ama ben hep oynuyorum zaten bu zıkkımlara
Ah be reisNe kadardır oynuyon bu zıkkımı benim kadar oynamamışsındır İnan 25-26 senedir hergün oynuyorum apartmanlarımız vardı şimdi bak ev ler demiyorum apartmanlar
Bu lanet işler böyleymiş maalesef Ocak söndürüyorNe kadardır oynuyon bu zıkkımı benim kadar oynamamışsındır İnan 25-26 senedir hergün oynuyorum apartmanlarımız vardı şimdi bak ev ler demiyorum apartmanlar
Ah.be Dost adına üzüldüm umarm kurtulursunNe kadardır oynuyon bu zıkkımı benim kadar oynamamışsındır İnan 25-26 senedir hergün oynuyorum apartmanlarımız vardı şimdi bak ev ler demiyorum apartmanlar
iyi bok yedin kral devam bi 25 sene dahaNe kadardır oynuyon bu zıkkımı benim kadar oynamamışsındır İnan 25-26 senedir hergün oynuyorum apartmanlarımız vardı şimdi bak ev ler demiyorum apartmanlar
8 yaşından beri oynuyorum bi kere 123000tl bildim 2013te yaşım yetmiyordu babam ev aldı sonra sana vericem dedi vermedi ama neyseki ilerde benim üstüme geçicek direkt miras olarakNe kadardır oynuyon bu zıkkımı benim kadar oynamamışsındır İnan 25-26 senedir hergün oynuyorum apartmanlarımız vardı şimdi bak ev ler demiyorum apartmanlar
Kral yap bize güzel bir 6 lı 2k girelim beNe kadardır oynuyon bu zıkkımı benim kadar oynamamışsındır İnan 25-26 senedir hergün oynuyorum apartmanlarımız vardı şimdi bak ev ler demiyorum apartmanlar
2017 de tek başımıza bulduk 1.4 milyon kral o zamanın parası hesap et biz tutamıyoz ki parayı elimizde açık hay dan gelen huy a gidiyo8 yaşından beri oynuyorum bi kere 123000tl bildim 2013te yaşım yetmiyordu babam ev aldı sonra sana vericem dedi vermedi ama neyseki ilerde benim üstüme geçicek direkt miras olarak
Bana diyene bak sen kumarcı diğilmisin ne işin var buralarda 😊iyi bok yedin kral devam bi 25 sene daha
Vay arkadaş paraya bak ağlıycam yazık olmuş2017 de tek başımıza bulduk 1.4 milyon kral o zamanın parası hesap et biz tutamıyoz ki parayı elimizde açık hay dan gelen huy a gidiyo
Ben şimdi yapicam atarım buraya oynadığımi kafana yatarsa degerlendirGüzel bir altılı yapalım beyler ya