- 2,441
- 750
- 113
Arkadaşlar. Bi talihten başka üye olunca bonus tanımlayan başka hangi atyarisi sitesi var
6Hay aq ya favori at oydu kim birinci geldi
Tebrikler
en mantıklısı ben 3 e bölüyom en kötü bisi gelse iyi
Aynen bende 3 e böldüm buna 20 attım aslında 2 ye bölüp 25 atıcaktım son anda baz geçtimen mantıklısı ben 3 e bölüyom en kötü bisi gelse iyi
Sağlık olsun daha çekim yok atlardan zaten 😁Hay aq
Ben bu tane 6 li Yaptım bakam gelirse roll actiririz sana ReisSağlık olsun daha çekim yok atlardan zaten 😁
Cansın can açarım tabi ama önce gelsin bakalim seninkiBen bu tane 6 li Yaptım bakam gelirse roll actiririz sana Reis
Helal olsun50 tllik bonus kovalamacadan kendim para yükleyip oynamaya başladım 30 oran koyduk sabit ihtimallislottan çok at yarışı oynamaya başladım artık.Ekli dosyayı görüntüle 819857
Tebrikler50 tllik bonus kovalamacadan kendim para yükleyip oynamaya başladım 30 oran koyduk sabit ihtimallislottan çok at yarışı oynamaya başladım artık.Ekli dosyayı görüntüle 819857
İçeri girdi niye öyle bişey yaptıysa bu Ferit zaten böyledirArkdslar bakin bnden size buyuk tuyo harbi bak elazig 8. Kosuda 3 numara geleckmis bakin istersenz 3 lu gnyan ya ganyan alin derim f.yardimcu biniyor ganyan oranida guzel cikar ben demesi