Şu 5 li 4 de kaldı 5 li de 2000 TL verdi bedava ikramiyeydiEkli dosyayı görüntüle 819268 Evet beklediğim 5 liyi yaptım bolsans aslında bu bültene oynamak gereksizdi bakalım belki ne simitçi altılısı dediğimiz bülten ne paralar verdi.
Şu 5 li 4 de kaldı 5 li de 2000 TL verdi bedava ikramiyeydiEkli dosyayı görüntüle 819268 Evet beklediğim 5 liyi yaptım bolsans aslında bu bültene oynamak gereksizdi bakalım belki ne simitçi altılısı dediğimiz bülten ne paralar verdi.
Sana dedim rakipsiz gibi duruyor çok rahat geldiBugün de bizim at koşuyo The Kıng Sıayer
Rakip i verdim sana başka bişey olmaz uzak ayrıldılar zatenSana dedim rakipsiz gibi duruyor çok rahat geldi
Etkinlik Bir haftalikti zatenbugün kod yok sanırım at yarışı sevdamız buraya kadarmış
23-31 arası diğilmiydiEtkinlik Bir haftalikti zaten
Bende öyle biliyorum23-31 arası diğilmiydi
Story alanından kaldırmışlar bir devir bitti kabul edelimm23-31 arası bugün ve yarın da var
Şimdi baktım güzel kardeşim neyin kafasını yaşıyon sen al foto da bırakıyımStory alanından kaldırmışlar bir devir bitti kabul edelimm
Bu alanda bonus var storysi kalkmış bir devir bitti kabul edelimmŞimdi baktım güzel kardeşim neyin kafasını yaşıyon sen al foto da bırakıyım
Twitter’dan cevap yazıyorlar hemen@ALYCİA kardeşim erken alıyo dün hemen attı müsaitsen bugün de atarmısın
Sen bişeyler içmişsin tamam bitti kardeşim sen gelme konuyaBu alanda bonus var storysi kalkmış bir devir bitti kabul edelimm
Kanka yok be inşallah olur ama bitti gibi sankiSen bişeyler içmişsin tamam bitti kardeşim sen gelme konuya
Ya foto attım şimdi baktım diyorum sana 23-31 temmuz yazıyo bonus alanı sonra geliyoKanka yok be inşallah olur ama bitti gibi sanki
Tamam inşallah dediğin gibidir bol şansYa foto attım şimdi baktım diyorum sana 23-31 temmuz yazıyo bonus alanı sonra geliyo