- 1,831
- 682
- 113
Kocakaya biniyor bol şanslar dilerim Ankara dan 2 İnci altılı için şablon gelmeden birşey diyemem 3 gibi gelir,Bugün de bizim at koşuyo The Kıng Sıayer
Benim her hipodrom da ayak izlerim var
Kocakaya biniyor bol şanslar dilerim Ankara dan 2 İnci altılı için şablon gelmeden birşey diyemem 3 gibi gelir,Bugün de bizim at koşuyo The Kıng Sıayer
Tek rakip Thomas ShelbyKocakaya biniyor bol şanslar dilerim Ankara dan 2 İnci altılı için şablon gelmeden birşey diyemem 3 gibi gelir,
NormalNormal mi sıralı mı aldın
2.70Normal
Bana göre rakipeiz gibi duruyor,Tek rakip Thomas Shelby
Kral şuandan itibaren ne oynayabilirimKocakaya biniyor bol şanslar dilerim Ankara dan 2 İnci altılı için şablon gelmeden birşey diyemem 3 gibi gelir,
Ben birşey diyemem şuan 2 İnci altılı şablon gelmeden 3 gibi gelirKral şuandan itibaren ne oynayabilirim
Kanka aen anlypsun tek at 3 gelır deıdm geldı ne verır ganyan
Çok tuttuğum attı keske 5 li yerine ganyana yonelseydim. Mehmet Akyavuz atı sırtına alıp kendi kosacakti neredeyse.Ekli dosyayı görüntüle 819268 Evet beklediğim 5 liyi yaptım bolsans aslında bu bültene oynamak gereksizdi bakalım belki ne simitçi altılısı dediğimiz bülten ne paralar verdi.
7.80Kanka aen anlypsun tek at 3 gelır deıdm geldı ne verır ganyan
350 liraKanka aen anlypsun tek at 3 gelır deıdm geldı ne verır ganyan
Bunada sukur350 lira
hacı hoca takılıp milleti ayakta .... itne bu akınAkın Sözen piji ulan seni zaten gram sevmiyorum gelmeyeceğini bile bile de tek attım teki bulamadigim için
Altılı 5 de kaldı teksiz oynasak buluyorduk 540 TL'ye . Altılı 6800 lira verdi1,2,3,4,5
2,3,4
1,2,4
2 TEK
1,2,5
1,5
270 LİRA Ankara 1. Altili