- 4,450
- 3,943
- 113
Para olsa ekleyecektim ama ben yine 1. Gelmez diyorum loser at.Bu ayak jokeyi hata yapmazsa 5 numaraya bakıyor son iki yarışı çimde 1.ye çok yakın farklarla kaybetmiş rakibide 3
Para olsa ekleyecektim ama ben yine 1. Gelmez diyorum loser at.Bu ayak jokeyi hata yapmazsa 5 numaraya bakıyor son iki yarışı çimde 1.ye çok yakın farklarla kaybetmiş rakibide 3
Sen de 3.ayak 1 yazmamışsın
Gelmez ki 1 orda erkşan çok şanslı rakipler HEREKLİ ile cihana bedelSen de 3.ayak 1 yazmamışsın
Görücez Kaizbert yarım kan o at 😊Gelmez ki 1 orda erkşan çok şanslı rakipler HEREKLİ ile cihana bedel
Dün watsap gurubumda verdiğim Elazığ da 3 banko da geldi altılı 200 Bin verdiSen de 3.ayak 1 yazmamışsın
Demiştikk 5/3 sıralı bittiBu ayak jokeyi hata yapmazsa 5 numaraya bakıyor son iki yarışı çimde 1.ye çok yakın farklarla kaybetmiş rakibide 3
Kurtel lerle bağlantı var mıDün watsap gurubumda verdiğim Elazığ da 3 banko da geldi altılı 200 Bin verdi
ELAZIĞ 2 İNCİ ALTILI
2 KÜÇÜKCEVER 🐎🐎
5.11.2.9.3.1.4.6
11.4.2.6.3.11
2.10.6.5.4
6 MUHLİF BABA 🐎🐎
7 GÜVENKIZ 🐎🐎
Bol şanslar 🐎
VarKurtel lerle bağlantı var mı
Hedef koşusu belliydi arkadaşlar aprantiyle bile aldı2005ten beri altılı oynarım iyice araştırdım bu ilk koşuyu eğer jokeyi hata yapmazsa yarış 5 numaraya bakıyor gibi rakibide 3
Bugün de bizim at koşuyo The Kıng Sıayer
Normal mi sıralı mı aldınİkili 5 ve 3 bildim ganyanı ne bunun