Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin 🤠🐴 At Yarışı Kod ve Tahmin Alanı !!

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
1 ve 2 numara ekuri sen diyelim 2 yi yazdın ama 1 kazandi yarışı diyelim senin 2 numara o atla ekuri koştuğu için kazanmış sayılıyor . Sen şimdi bu 2 atı beraber yazmışsın eğer hangisi gelirse gelsin kuponun 2 misli olur. Altılı 1000 TL verdi diyelim sen 2 bin lira alirsin
Bu altılıdan kazanan var mı ya şuraya baksana eşekler de kazanıyor yattım

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
@stalleno kaç gündür kod alıyoruz şunu anladım ki favori diye birşey yok sadece yurt dışı 1.05ler 10 boy farkla kazanıyor

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
335
109
43
1 ayak yatınca kalan 5 ayak kazanırsa kupon gelmiş mi oluyor kayıp mı

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,753
1,113
113
Zevkine yapalım dedim beklentim yoktu da ilk ayaktan patlamak üzdü bu at yarışı kumarı sollar geçer ben bunu anladım.
Aynen hergun koşu var yabancısı var 2 tane bı doğu yarışı bı İstanbul yarislari var. Altılı yaparsın yatar 5 lisini yaparsin oda yatar ganyan basarsin bununda sonun yok

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,758
2,353
113
evet beyler atlar hazır yerleri alalım .Dün ilk ayak şike döndü 10 oran geldi ne oynayacağımız şaşırdık a g evltlri

Yildiraygs87

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,223
2,992
113
Dün kim diyodu Twitter hesabından hemen yazıyolarmış basıl Bulcaz bende Twitter yok