- 4,221
- 943
- 113
6 gldikım geldı beyler yattımı 2 ızlemedım ben
6 gldikım geldı beyler yattımı 2 ızlemedım ben
Senin 2 4. Oldukım geldı beyler yattımı 2 ızlemedım ben
10 ganyanOranı kaçtı dostlar bunun bakamadım
Ata topa idda olmaz hmde ata at cunku konusamiuor jokey caktirmdan cekiyor atifutboldan daha sağlam şike döndüğünün kanıtı![]()
Oha ya10 ganyan
Bro ince detayKöyümün adı ÇAVDARLI şaka yapmıyorum basacaktım basmadım burda bile normal kaybetmiyoruz
Rastegeleİlk defa cepten at yarışı kuponu da yaptık bol şans.
Bol şans benim kupona yorum nedir acemi şansı olur mu ahahahEkli dosyayı görüntüle 818817 Bende 5 li yaptım. Altılı ganyan birim fiyatı 1 lira olduktan sonra oynanmaz
1 . Ayağa neden ekurileri yazdın biletektenmi yaptın misli olsun diyeBol şans benim kupona yorum nedir acemi şansı olur mu ahahah![]()
Anlamıyorum ki eküri olduklarını biliyorum da 2sini bir yazmak mantıksız mı oluyor ekürileri aydınlatır mısın1 . Ayağa neden ekurileri yazdın biletektenmi yaptın misli olsun diye
1 ve 2 numara ekuri sen diyelim 2 yi yazdın ama 1 kazandi yarışı diyelim senin 2 numara o atla ekuri koştuğu için kazanmış sayılıyor . Sen şimdi bu 2 atı beraber yazmışsın eğer hangisi gelirse gelsin kuponun 2 misli olur. Altılı 1000 TL verdi diyelim sen 2 bin lira alirsinAnlamıyorum ki eküri olduklarını biliyorum da 2sini bir yazmak mantıksız mı oluyor ekürileri aydınlatır mısın