- 6,430
- 2,647
- 113
Simdik bı profesyonel lazım
Bana mesaj at bekliyorum hayatım 😂 ben atamadım sana mesaj anlamadım sen yolla bize kardeşimBeyler 10 dk kala garanti kupon atıcam hiç yoktan 150 200 alırız multici ler olduğu için özelden kankilerime atıcam bol şans
Umudunu kaybetme getirmez miCandenizime bastim ganyani
Bana atBeyler 10 dk kala garanti kupon atıcam hiç yoktan 150 200 alırız multici ler olduğu için özelden kankilerime atıcam bol şans
Hayır sakın o ata oynama orana bakıp aqUmudunu kaybetme getirmez mi
Senin yüzünden birader alamadık zaten isim vardı zar zor Baltık buraya kod sandık girdik tükendi sandım bıraktım kod başkaymış nedenir sanaDüldülbet
Bitalih
Nasıl yapacaz şimdi 😃Hayır sakın o ata oynama orana bakıp aq
Bro adama şaka yapayım dedim anlamadın mı Düldülbet diye kod mu olur amkSenin yüzünden birader alamadık zaten isim vardı zar zor Baltık buraya kod sandık girdik tükendi sandım bıraktım kod başkaymış nedenir sana
baktım da karışık kafa patlar bence eşeklere çifte alcamAtlara baktın mı knk
Mesutcan mantıklı geldi biraz bana amaHayır sakın o ata oynama orana bakıp aq
Birader buz dolabı tanıyordum eve isteydim qra ara bakıyorum neden bileyim 4 kata cıkartıp anlarsın sakayu o araBro adama şaka yapayım dedim anlamadın mı Düldülbet diye kod mu olur amk
Ne yapayım birader Düldülbeti de yasal at yarışı Sitesi kodu sanmazsın herhaldeBirader buz dolabı tanıyordum eve isteydim qra ara bakıyorum neden bileyim 4 kata cıkartıp anlarsın sakayu o ara
Bro ne oynican senNe yapayım birader Düldülbeti de yasal at yarışı Sitesi kodu sanmazsın herhalde
İlk bende o heyecanla duldulbet yazdim sonra duldulbet ne aw dedim aldım koduNe yapayım birader Düldülbeti de yasal at yarışı Sitesi kodu sanmazsın herhalde
Kod geçersiniz bu arkadaşı banlayın acilll akskkkdksekke 🤣🤣🤣Düldülbet
Bitalih