- 1,025
- 415
- 83
Dün 6/5 yapmışım bu aefer 6lı galan uğraşamam aıralı ikili heliese cep harçlığıHazırız söyle bi 6li patlatayım eski günlerdeki gibi
Dün 6/5 yapmışım bu aefer 6lı galan uğraşamam aıralı ikili heliese cep harçlığıHazırız söyle bi 6li patlatayım eski günlerdeki gibi
mantıklı olan o zaten 50 tl ile 6 lı bulmak zor ganyan çekicen 150 alıp çıkmaya bakıcan cep harçlığı gibiDün 6/5 yapmışım bu aefer 6lı galan uğraşamam aıralı ikili heliese cep harçlığı
Sıralı 2 li mantığı nasıl oluyor ilk 2 sırayı net mi bilmek lazımDün 6/5 yapmışım bu aefer 6lı galan uğraşamam aıralı ikili heliese cep harçlığı
EvetSıralı 2 li mantığı nasıl oluyor ilk 2 sırayı net mi bilmek lazım
Aynen öyle bakalımmantıklı olan o zaten 50 tl ile 6 lı bulmak zor ganyan çekicen 150 alıp çıkmaya bakıcan cep harçlığı gibi
Daha zor
Aslında hepsi sor 6 koşu bekleyeceğime 1 koşuda gelirse gelir mantığındayımDaha zor
4 evre pankres kanseriyim artık doktor lar tedavi sonuç vermiyor 30 kilo oldum 45 kilo verdim her an gidiciyim 😭😭Hayırdır kanka geçmiş olsun neyin var
geçmis olsun dostum4 evre pankres kanseriyim artık doktor lar tedavi sonuç vermiyor 30 kilo oldum 45 kilo verdim her an gidiciyim 😭😭
acil şifanı versin rabbim kardeş4 evre pankres kanseriyim artık doktor lar tedavi sonuç vermiyor 30 kilo oldum 45 kilo verdim her an gidiciyim 😭😭
İbadet et tövbe et bırak buralari artıkÖlmekten çok korkuyorum 😞😞
geçmiş olsun4 evre pankres kanseriyim artık doktor lar tedavi sonuç vermiyor 30 kilo oldum 45 kilo verdim her an gidiciyim 😭😭
ölüm haktır hepimize kardeşim zamanımız geldiğinde hepimiz gidicez tekrar rabbim şifanı versin tez zamanda sağlığına kavuşup aramıza katırlırsın hastalığı yendim diyipÖlmekten çok korkuyorum 😞😞
bulur bulmaz atıcam benKodu atıcak bir kahraman var mı burda mı olalım promo kod konusunda mı
Sıralı 2li daha zor geliyor banaDün 6/5 yapmışım bu aefer 6lı galan uğraşamam aıralı ikili heliese cep harçlığı
Bende arıyorum öyle bir kahramanKodu atıcak bir kahraman var mı burda mı olalım promo kod konusunda mı