- 6,430
- 2,647
- 113
Kasa
Çıkarmamız lazım
Çıkarmamız lazım
Yapıcaz bir şekil dost kodu alalım da bakalım..Kasa
Çıkarmamız lazım
LinkDün @Shooter34 seni dinleyim 2 numaraya oynasam mis gibi kasa olacakti 1 e verdik olmadı bugün sendeyim şimdiden ilk ayağı söyle
Ne yaptın 🐎 yarışında bile bilgilisin sana helal olsun 😂Yapıcaz bir şekil dost kodu alalım da bakalım..
Yok be dost biraz analiz ediyorum atlara bakıyorum istatistik yorum vs ona göre basıyorum da ilk koşu sürprize açık bir koşu sakat bir ayak ama deneyeceğizNe yaptın 🐎 yarışında bile bilgilisin sana helal olsun 😂
Kod nerden verilecek biliyor musunuz hazırda olalım gardasimYok be dost biraz analiz ediyorum atlara bakıyorum istatistik yorum vs ona göre basıyorum da ilk koşu sürprize açık bir koşu sakat bir ayak ama deneyeceğiz
Burdan yazıcaklar dostKod nerden verilecek biliyor musunuz hazırda olalım gardasim
Bugünde varmı saat kaçta acabaPlase falan alınmıyor alınsa iyi olurdu ilk ayak mesutcan Ahmet çelik ile lider bitirebilir 2. Atım candenizim örneğin mesutcan oranı 4se 60 ona atarız 40 tlde candenizime atarız ona göre ayrı ayrı ganyana basacağız 2sinden biri gelirse he türlü kar olur ama son 10 dkya kadar bekleriz oranlara bakarız ben ona göre atıcam kuponu buraya
13 teBugünde varmı saat kaçta acaba
Tan Takip işi bu takip etmeden zorDaha bilemedik 1.10 orana oynuyoruz 7 oluyor yarış baslarken kaybediyoz ne salak is
Senin gibiler niye hiç bitmiyorBugün bir ikiyüz verse beş hesap var etti bin lira😁