250 tl yatırım yapıp slot oynayarak 6000 kazanç sağladım bin tane çekimim var kimlik istediler tarih yazılı bir şekilde attım onaylansın çekm vericem bakalım 2 yıldır hemen hemen ya yüksek kazanırsam diye asya pinden oynuyorum sonunda kazandım 
tebrık hangı oyun250 tl yatırım yapıp slot oynayarak 6000 kazanç sağladım bin tane çekimim var kimlik istediler tarih yazılı bir şekilde attım onaylansın çekm vericem bakalım 2 yıldır hemen hemen ya yüksek kazanırsam diye asya pinden oynuyorum sonunda kazandım![]()
hemen açıyorum2 aşamalı güvenliği direk aç asya bakiyeyi sıfırlıyor arada dikkat et
Tebrikler250 tl yatırım yapıp slot oynayarak 6000 kazanç sağladım bin tane çekimim var kimlik istediler tarih yazılı bir şekilde attım onaylansın çekm vericem bakalım 2 yıldır hemen hemen ya yüksek kazanırsam diye asya pinden oynuyorum sonunda kazandım![]()
sweet bonanzatebrık hangı oyun
Meblağ biraz yüksek olduğu icin uzun sürebilir.herkese teşekkürler beyler bide çekebilirsem iyi olacak uğraştırıyorlar bu siteye benim bin tane yatırım çekiimim var
Bu oyun şu ara iyi kazandırıyor sanırım bir iki arkadaş daha güzel kazanç sağlamıştı. Asyada çekersin bir sorun olcağını sanmıyorum rutin şeyler..Tekrar tebrik ederim.sweet bonanza
dün burdakı yorumlardan oynadım 200 lira pek bırsey kazanamdım sanssweet bonanza
inşallah kardeşim borca gidecek ama olsunATM ile çekim ver asyadan her hafta en az 25 30 bin TL çekimim oldu takır takır ödediler en yüksek çekimim 13 bin TL ATM ile 1 saat sürdü yada sürmedi merak etme sorun olmaz yani hayırlı olsun![]()
2 saat 17 dakika 25 saniye sonra hesabındaKimlik onaylandı 6000 çekim verildi bakalım ne kadar sürecek.
ahahaha inaşşalah o kadar kısa sürerse iyi2 saat 17 dakika 25 saniye sonra hesabında