- 2,746
- 1,405
- 113
uzun bir aradan sonra asya ve pinden free spin hediyeleri aldık demekki hapy hours ve sosyal medya bonuslarıda başlıycak yakında
Çevrimi az daha ne istiyon80 spin vermiş bana Asya. 1.76 TL çıktı şaka gibi.
Asya hangi oyunda verdiuzun bir aradan sonra asya ve pinden free spin hediyeleri aldık demekki hapy hours ve sosyal medya bonuslarıda başlıycak yakında
Hangi oyunda verdiÇevrimi az daha ne istiyon![]()
Bu nasıl konu açmaktır herkesi umutlandır dın bonus var sanacaklaruzun bir aradan sonra asya ve pinden free spin hediyeleri aldık demekki hapy hours ve sosyal medya bonuslarıda başlıycak yakında
güzel bi konu bugün asya ve pin free spinleri bundan sonra hapy hours olacağına dair işaretBu nasıl konu açmaktır herkesi umutlandır dın
Bi şey yok yani bizeBenim gibi spin eklenmeyen arkadaşlar son durum budur
Dostum çok haklisinyoruma kapatılan konuda da söyledim sizi salak yerine koymalarına izin verirseniz salak yerine konmayı hakediyorsunuz demektir, ben hesabı mı kapadım onların vereceği 3 kuruşluk spin de değilim keriz yerine konmayı sevmiyorum, birde dalga geçer gibi aktif üyelerimize yükledik diyor ben ortalama 3 günde bir yatırım yapmışım adam daha yatırım yapmamış ama o aktif ben pasif oluyorum o zaman buyrun aktif üyelerinizle takılın
Ekli dosyayı görüntüle 20874
Bi sonraki kampanyada şansımızı tekrar deneyecekmişizBi şey yok yani bize![]()