- 137
- 19
- 18
Yav makara yapmayin
Kardeş hiç sorma mide karıştıArkadaşlar ne iciyorsunuz söyleyin banada içeyim sabahtan beri içiyorum kafam olmuyor bu kafalara gelmek için ne yapmamız lazım
Yav makara yapmayin
Kardeş hiç sorma mide karıştıArkadaşlar ne iciyorsunuz söyleyin banada içeyim sabahtan beri içiyorum kafam olmuyor bu kafalara gelmek için ne yapmamız lazım
Reis 4 bilen kaç kişi varsa ödül ona bölünecek ve bölünen ödülün biletine göre bronz ise çeyreğini gümüş ise yarısını tam ise tamamını alıcan ki bilen çok var çok bişey beklemeYav makara yapmayin
Eyvallah kardeşim saolasin,yok yahu bundan alinilir mi makara muhabbet yapıyoruz güldüm bende zaten sorun yok hakkını helal etKardeşim çok ciddi sormuşsun o yüzden öyle cevap verdim kafalarda tiril artniyet yok mizacıma ver4 bilen kaç kişiyse o para bölüşülecek ondan sonra çıkan rakamıda çeyrek bilet gibi 4 e böleceksin benim tahminimce maksimum 100 150 tl falan alırsın
Cikmamis gecmis olsun0355063
4223791
6109902
6776963
2294154
4549664
banada yardımcı olurmusunuz asyada biletlerim bişey cıkmısmı
Eyvallah reisim saolasinReis 4 bilen kaç kişi varsa ödül ona bölünecek ve bölünen ödülün biletine göre bronz ise çeyreğini gümüş ise yarısını tam ise tamamını alıcan ki bilen çok var çok bişey bekleme
Bende 5 bilmişim altın biletim var 225 bin lira alıcam etkinlik yapıyorum 25 binini dağıtıcam shellac reisssssssss nerdesin etkinlik var hahaEyvallah kardeşim saolasin,yok yahu bundan alinilir mi makara muhabbet yapıyoruz güldüm bende zaten sorun yok hakkını helal et![]()
4 var adamı nie yanıltıyorsunCikmamis gecmis olsun(
Hahahahaha bize de uc beş atarsın artıkBende 5 bilmişim altın biletim var 225 bin lira alıcam etkinlik yapıyorum 25 binini dağıtıcam shellac reisssssssss nerdesin etkinlik var haha![]()
Bileti aldım otogardan al beniBende 5 bilmişim altın biletim var 225 bin lira alıcam etkinlik yapıyorum 25 binini dağıtıcam shellac reisssssssss nerdesin etkinlik var haha![]()
4 varmı kral ufakdan bişeyler alırız onada şansımızı deneriz teşekür ederim4 var adamı nie yanıltıyorsun
Malesef üstad sen de yokbende de bı tane bronz varmıs beyler bısey cımıs mı acaba kontro edebılecek var mı
2918717
Hayaller paris gerçekler çorum amkBileti aldım otogardan al beni![]()
Evet 4 varmis pardon kacirmisim.4 var adamı nie yanıltıyorsun