http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling astalababy / Kasa 500 Hedef 3000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,935
4,888
113
Öyle ama dün o kadar sinerji yapan dost vardı 4 kişiye ödüllü yaptık 300 2 k hedef basarılıda olduk sinerji yapanlardan 1 kişiye cıktı haksızlık oldugunu düşünüyorum sadece
bro başlığı roll değil de bekleme açarsan istediğine verebilirsin diye biliyorum.

k2ranbol

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,978
762
113
Valla abi geçen gün bende çok sinerji yaptım hatta başarılı oldu rolling ama mesaj atmadın :) çok bekledim valla şimdi atar belki diye ama sağlık olsun

Jaddy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,219
733
113
Öyle ama dün o kadar sinerji yapan dost vardı 4 kişiye ödüllü yaptık 300 2 k hedef basarılıda olduk sinerji yapanlardan 1 kişiye cıktı haksızlık oldugunu düşünüyorum sadece
Hadi dost beklemedeyiz yapıştır gelsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,086
58,230
113
Hem o tespitin dogru hemde forumu sadece para kopartmak amacli kullananlara cikiyor baksan 1 kere etkinlik acmamistir ama her etkinlige katilip kopartma pesinler sanki onlar uyanik biz safiz.sirf bu yuzden artik gelirse cekilis acmiyorum

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,238
6,481
113
Selamlar dostlar bugunde basarılı olursak sinerji yapanlardan 3 kişiye 50 TL yollayalım cekiliş olunca haksızlık oldugunu düşünüyorum bazı dostlar begenip geciyor bazıları da o kadar totem sinerji yapıyor olmuyor yani neyse adım 1 geliyor birazdan
s.a bol snslarr olsunn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...