http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti aslanlarkral / İğrenç NBA Maçı

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.86

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,515
87,611
113
cok bı sey kalmamıs dost

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,644
5,634
113
Nba sina derim beni mahvetti sakin kardeşim daha oynamayın nba ya çünkü play-off maçları köpek gibi savunma oluyo beni kaç kere yaktillar
Abi tabi üst oynamicaksin playoffa adamlar normal sezonda seyirciyi eğlendirmek amaçlı fazla savunma yapmıyorlar.Playoffda asıl savunmalarini yapıyorlar.Siteler büyük para kaldırıyor playoffda.Millet düşük baremi görüp hemen yapistiriyor üstü ah ah

aslanlarkral

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
635
113
Yapacak bısey yok insallah belininiz dogrulamaz maimi

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,284
6,987
113
dunya para yatırılıyor bunlara dost nba bu
amerıkada mılyoner dolu acıyolar macı
basıyolar paraları onları patlatıyorlar
bizde burda 500 1000 kaybedınce gozlerımız doluyo
500 1000 mı benım uzun suredir sıtelerden kazandığım paralar 500 gecmedı 😂

Hamsilipasta

HOP HEMŞERİM NEREYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,284
6,987
113
ben sasıyom mıllet nasıl 200 lıra cekıyo dıye kayıp bonusu lımıtı var onun harıcı
olum kalım olsa 500 cekmem
Ben ılk başladığım zamanlar 50 atıp 100 olunca cekıyordum 5 10 sıteden felan sımdı 1k olsa 2k olsun fatura odeyım 3k olsun sunu alırım dıyorum bı bakıyorum 0 😂

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,623
1,118
113
Ben ılk başladığım zamanlar 50 atıp 100 olunca cekıyordum 5 10 sıteden felan sımdı 1k olsa 2k olsun fatura odeyım 3k olsun sunu alırım dıyorum bı bakıyorum 0 😂
ne yazıkki öyle oluyor. biraz daha kazanıyım şunu da öderim, bunu da öderim derken hepsi gidiyor :confused: