- 42,868
- 11,842
- 113
Yuksek oduller kaybediliyor malesef gecmis olsunKazanırsam sizi bulurum
Yuksek oduller kaybediliyor malesef gecmis olsunKazanırsam sizi bulurum
gözünüz kaldı ne demek şakamısınız siz biz ne diyoruz adam ne diyorGözünüz kaldıysa geri atayım @askorpinoz holigan kullanıcı adın nedir bu paradan bana hayır gelmez baksana herkes isyankar
Ne bilim aga laf yapmayın o zaman sabah bende 2 3 saat sonra işe gideceğim deseydin vs gerek yok adam gönlünden geçmiş bana verdigözünüz kaldı ne demek şakamısınız siz biz ne diyoruz adam ne diyor
niye sana verdi diyen mi var dostum sen hiç roll yapmadın mı roll yapmanın ahlakını bilmiyormusun ilk adımda takip edenler belirlenşr roll sahibi tarafından dağıtmak istediği miktarı bölüştürerek dağıtır kalabalık ta değildik 3 kişi takip ettik kimsenin parasında gözümüz yok allah’a çok şükürNe bilim aga laf yapmayın o zaman sabah bende 2 3 saat sonra işe gideceğim deseydin vs gerek yok adam gönlünden geçmiş bana verdi
Sana Hayri olurmu bilememde ona olmayacağı netNe bilim aga laf yapmayın o zaman sabah bende 2 3 saat sonra işe gideceğim deseydin vs gerek yok adam gönlünden geçmiş bana verdi
ya şu ilk maçlar çok sıkıntı oynamayın arkadaşlar bol şans takip edelim bakalım
Denemelik attım reis bugün sağlam.kazandim egt denya şu ilk maçlar çok sıkıntı oynamayın arkadaşlar bol şans takip edelim bakalım
güle güle harca daha fazla kazan kralDenemelik attım reis bugün sağlam.kazandim egt den
wht not usta+6 bakalım