- 42,619
- 11,724
- 113
Sen en azindan super derece espiri yapabiliyon alikemal
Ya bende nakit var atm uzakDurumumuz berbat ya senden veterim ne espiri yapabiliyom ne ironi kafam artik durmus
Hep ayni teraneler madem kâr amaci gutmuyon cabuk atmye gitYa bende nakit var atm uzak![]()
Kaldi 20 maç desem yine yanlis anlasilir miyim 😃İy gol iyi oldu bunu won sayiyorum messi harekete geç
Mesafeler ATM'ye engel değilYa bende nakit var atm uzak![]()
Hepsi başlar birazdan yavKaldi 20 maç desem yine yanlis anlasilir miyim 😃
La evden dışarı çıkmaya üşeniyorum gündüz vakti çıkmadım akşam gece hiç cikamiyorumHep ayni teraneler madem kâr amaci gutmuyon cabuk atmye git
Sinan atar ama gene yurumemMesafeler ATM'ye engel değil
Dolambaçlı laflar bunlar lafi dolandiracagina atmye dolan da gel baktin atm hoş degil yarin kredi cek de gelLa evden dışarı çıkmaya üşeniyorum gündüz vakti çıkmadım akşam gece hiç cikamiyorum![]()
Ev atar bence atmasa da 65 e rahat 1.5 üst gelirŞu cinler 1 tane daha sallasa yese
45 dk sürer gitmem düşün artık sabah olur git gelDolambaçlı laflar bunlar lafi dolandiracagina atmye dolan da gel baktin atm hoş degil yarin kredi cek de gel
2,5 oynadı ya ondan diyorumEv atar bence atmasa da 65 e rahat 1.5 üst gelir
Dk 8 digeriKar amacım yok eğlencesine denemeler yapacağım bol şans herkese ⚡Ekli dosyayı görüntüle 799370
Keske bende olaydi da 45 dk yuruseydim hggfg45 dk sürer gitmem düşün artık sabah olur git gel![]()
Yürüme 45 dk değil mi45 dk sürer gitmem düşün artık sabah olur git gel![]()
Tamam iy ev atacak2,5 oynadı ya ondan diyorum