http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Tecili Hk.

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Beyler selam herkes farklı bir şey söylüyor, askeriyeyi aramak da istemiyorum. Ben master yani yüksek lisans yapıyordum, yarıda bırakmıştım. Şimdi af kanunu çıkınca tekrar kaydoldum. Kayıt işlemleri bu hafta tamamlanacak. Yaşım 32. Askerliği tekrar tecil ettirebilir miyim? Kimisi 28 yaşına kadar diyor kimisi 32. Bilgisi olan var mı?

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Yüksek lisans tecil yaşı 35 olması lazim zaten normal lisans 29a kadar tecil yapitiriliyor.

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Beyler selam herkes farklı bir şey söylüyor, askeriyeyi aramak da istemiyorum. Ben master yani yüksek lisans yapıyordum, yarıda bırakmıştım. Şimdi af kanunu çıkınca tekrar kaydoldum. Kayıt işlemleri bu hafta tamamlanacak. Yaşım 32. Askerliği tekrar tecil ettirebilir miyim? Kimisi 28 yaşına kadar diyor kimisi 32. Bilgisi olan var mı?
Devlete Bari ayak yapma ömer git görevini yap gel

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,283
8,336
113
dostum net bir şekilde söylüyorum tecil hakın yok normalde lisans öğrencisi maks 28 yaşına kadar yapar yüksek lisans 32 olur doktora işin içine girerse 35 e kadar gidiyor sen yüksek lisans eğitimi aldığın için tecil hakkın yok mecburen yapmak zorundasın kaçağa düşersin para cezası işliyor

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,137
1,766
113
Askerlik şubesine gidip sorsana

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
dostum net bir şekilde söylüyorum tecil hakın yok normalde lisans öğrencisi maks 28 yaşına kadar yapar yüksek lisans 32 olur doktora işin içine girerse 35 e kadar gidiyor sen yüksek lisans eğitimi aldığın için tecil hakkın yok mecburen yapmak zorundasın kaçağa düşersin para cezası işliyor
Ama şimdi yeniden kaydoldum, yarida bırakmıştım yine de yok mu

Morpheus38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,586
1,330
113
Cok iyiymiş tost bir sorun daha var o da şu ben y.lisans yaparken bir kere tecil ettirmiştim şimdi tekrar ettirebilir miyim
32 yaşını doldurmadiysan hakkin vardir ama dostum senin durumun biraz karışık sen en iyi bilgiiyi askeriyeden alırsın merak etme alip goturmezler git sor

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,529
1,926
113
Aynı muhabbet bende de var ya. Bir tane dersim var ona gireceğim askerlik 31/12/22 tecil bitiyor. Gittim yoklama kaçağı dediler e dedim sınav var ? Yok işte yaş olayı varmış falan çok büyük sıkıntı. Ama diplomasiz gidemem

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,913
4,716
113
Aynı muhabbet bende de var ya. Bir tane dersim var ona gireceğim askerlik 31/12/22 tecil bitiyor. Gittim yoklama kaçağı dediler e dedim sınav var ? Yok işte yaş olayı varmış falan çok büyük sıkıntı. Ama diplomasiz gidemem
yüksek lisan mı tost yani olmuyor mu tecil

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,529
1,926
113
yüksek lisan mı tost yani olmuyor mu tecil
Hayır dost değil. Benim alttan bir dersim vardı ve bu yaz okulu olan hiçbir yerde yoktu bu ders. Şimdi ona girip diploma alacağım sonrasında kendim tecili bozup gitmek istiyorum ama süre yetmiyor yoklama kaçağı mevzusu var. Sistem çok sıkıntı ne yapicaz bilmiyorum