Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Maaş

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
ben de oradan hakkariye gittim 2023te 1700tl yatıyodu onbaşı olduğum için 100tl fazla alıyodum. bu arada allah kurtarsın kardeş temeltepe sana bütün borçlarını unutturacak kadar iğrenç bir yer şimdiden geçmiş olsun :D
Askerliğin hepsi aynı bokk.

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
Bedelli yaptim 350 yatırdılar Isparta'da

siryetyy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
445
83
Herkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
kıbrısta yaptım geleli birkaç ay oldu 1800 tl yatıyor sınırda görev yaparsan 2500

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
666
575
93
Herkese merhaba forum severler şimdi benim biraz borcum var bankaya 10 Bin falan askere gidicem 2 gün sonra askerde aylık ne kadar yatıyor hesaplara bilen varmı acaba
Sen şimdi bunun hesabını yapıyorsan yaşamanın senin için hiç bir anlamı olmaması lazım.
Yani bi yandan da üzülüyom tabii ama kral bırak bu kumar işlerini olmazzzzzzzz
Önce kendine zarar veriyon daha sonra hiç bi işe yaramadığın için ailene, çevrene, ülkene hiç bir katkın yok yanlış anlama ama bizde kumarcıyız.
Ama ailesine çok düşkün olan bir oyuncu
Şimdi maaş alınca hemen kumara yatırmak ancak bir gerizekalının yapacağı bişey düşünsene 1 ay çalışıyon eşşek gibi
Paran yatıyor biri gelip sana 3 dakikalık bir hizmet sağlıyor eğlenmen için önce yatırdığın tutarı hep 2-3 katına çıkartırlar. Ondan sonra bu kadar eğlendiğin yeter diyip hepsini alırlar.
O dakikadan sonra bütün maaşı sen yatırdıkça alacaklar 2*2--4