Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hk.

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Arkadaşlar 30 Temmuzda Yerim Açıklanıyor 07.08.2025 Tarihine Kadar Askerle İlişiği Yoktur Yazıyor Sizce Çok Yakın Bir Tarihe Atarmı Yoksa Ağustostan Sonraki Aya mı Atar

Arce75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,435
574
113
Arkadaşlar 30 Temmuzda Yerim Açıklanıyor 07.08.2025 Tarihine Kadar Askerle İlişiği Yoktur Yazıyor Sizce Çok Yakın Bir Tarihe Atarmı Yoksa Ağustostan Sonraki Aya mı Atar
Muhtemelen kredi borçların var yada icralıksın yada köşede paran kalmadı . Bu strese girdiysen çünkü bende o anı yaşadım biz kumarbazların durumu seneryolar yaşanmışlılar değişmes

diyarasim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
541
396
63
Muhtemelen kredi borçların var yada icralıksın yada köşede paran kalmadı . Bu strese girdiysen çünkü bende o anı yaşadım biz kumarbazların durumu seneryolar yaşanmışlılar değişmes
Evet kanka 20 bin lira ödemem lazım durumlar biraz kritik evdekiler falanda bilmiyor

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,072
470
83
benim arkadaşa da aynısı diyo daha hala belli olmadı yeri falan. büyük ihtimal ağustosta gitmezsin ama bu kadar geçe kaldıysa.