Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askere Gitme Hk.

Garen123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
796
810
93
Arkadaşlar merhaba yarın hastane muayenelerim var sonra heyet var büyük ihtimalle gidicem sadece şunu sormak istiyorum diyelimki gidebilir dediler ne kadar sürede açıklanıyor bu gitme işleri

ogzbaba67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
376
198
43
Arkadaşlar merhaba yarın hastane muayenelerim var sonra heyet var büyük ihtimalle gidicem sadece şunu sormak istiyorum diyelimki gidebilir dediler ne kadar sürede açıklanıyor bu gitme işleri
kardeşim bunun cevabını bir forum sitesinde arayacağına askerlik şubesine gidip sorsana

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
361
138
43
Şubat celbi bitti yani Mart Nisan'da da gidemezsin en erken Mayıs celbi (Mayıs Haziran temmuz) o da Nisan'da belli olur

gokcen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,704
1,059
113
Bi kaç aya belli olur

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,049
7,511
113
dost bunların ayları vardı galıba subat nısan gıbı 3 aayda bir en yakın olanı hangısıyse
ozamana atarlar galıba

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,301
1,403
113
Kardeş ne yapma et bedelli değilsen gitme

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,679
113
6 ay gidiceksen keşke bedelli gitseydım diye çok isyan ediceksin benden demesi

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,529
2,549
113
Yoklama günün mü geldi yoksa tecil mi bozduruyorsun dost

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,679
113
Bu adam eğer 6 ayda 250 300 bin lira kazanmicaksa niye bedelli yapsın. Zaten tatile gidicek 6 ay askerlik mi var
Fabrikaya işe girse 30 35 kdan aşagı almaz zaten en kötü 6 ayda 210 kya denk gelir askerde amelelık yapıp uğraşcagına bedelli yatırıp calısmak hertürlü mantıklı. Boş boş tatile gidicek zaten diyen senın gibi kamillerede hastayım sanki sınırötesi operasyon yönetmiş gibi konuşuyo 😂

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Fabrikaya işe girse 30 35 kdan aşagı almaz zaten en kötü 6 ayda 210 kya denk gelir askerde amelelık yapıp uğraşcagına bedelli yatırıp calısmak hertürlü mantıklı. Boş boş tatile gidicek zaten diyen senın gibi kamillerede hastayım sanki sınırötesi operasyon yönetmiş gibi konuşuyo 😂
Kafan bu kadar çalışıyor işte 😂