- 796
- 810
- 93
Arkadaşlar merhaba yarın hastane muayenelerim var sonra heyet var büyük ihtimalle gidicem sadece şunu sormak istiyorum diyelimki gidebilir dediler ne kadar sürede açıklanıyor bu gitme işleri
kardeşim bunun cevabını bir forum sitesinde arayacağına askerlik şubesine gidip sorsanaArkadaşlar merhaba yarın hastane muayenelerim var sonra heyet var büyük ihtimalle gidicem sadece şunu sormak istiyorum diyelimki gidebilir dediler ne kadar sürede açıklanıyor bu gitme işleri
Şubat celbi bitti yani Mart Nisan'da da gidemezsin en erken Mayıs celbi (Mayıs Haziran temmuz) o da Nisan'da belli olurArkadaşlar merhaba yarın hastane muayenelerim var sonra heyet var büyük ihtimalle gidicem sadece şunu sormak istiyorum diyelimki gidebilir dediler ne kadar sürede açıklanıyor bu gitme işleri
Bi kaç aya belli olurArkadaşlar merhaba yarın hastane muayenelerim var sonra heyet var büyük ihtimalle gidicem sadece şunu sormak istiyorum diyelimki gidebilir dediler ne kadar sürede açıklanıyor bu gitme işleri
dost bunların ayları vardı galıba subat nısan gıbı 3 aayda bir en yakın olanı hangısıyseArkadaşlar merhaba yarın hastane muayenelerim var sonra heyet var büyük ihtimalle gidicem sadece şunu sormak istiyorum diyelimki gidebilir dediler ne kadar sürede açıklanıyor bu gitme işleri
Bu adam eğer 6 ayda 250 300 bin lira kazanmicaksa niye bedelli yapsın. Zaten tatile gidicek 6 ay askerlik mi var6 ay gidiceksen keşke bedelli gitseydım diye çok isyan ediceksin benden demesi
Tecil bozduruyosa eğer 1 ay içinde asker . Yoklamaysa memleketi kaç celp verdiyse o devrede gider zaten . Ben tecil bozdurup gittim 2016 da 2 hafta içinde askerdimYoklama günün mü geldi yoksa tecil mi bozduruyorsun dost
Büyük bı ihtimal 1 aya askersin dostYoklama kaçağı olarak gidiyorum
Fabrikaya işe girse 30 35 kdan aşagı almaz zaten en kötü 6 ayda 210 kya denk gelir askerde amelelık yapıp uğraşcagına bedelli yatırıp calısmak hertürlü mantıklı. Boş boş tatile gidicek zaten diyen senın gibi kamillerede hastayım sanki sınırötesi operasyon yönetmiş gibi konuşuyo 😂Bu adam eğer 6 ayda 250 300 bin lira kazanmicaksa niye bedelli yapsın. Zaten tatile gidicek 6 ay askerlik mi var
Kafan bu kadar çalışıyor işte 😂Fabrikaya işe girse 30 35 kdan aşagı almaz zaten en kötü 6 ayda 210 kya denk gelir askerde amelelık yapıp uğraşcagına bedelli yatırıp calısmak hertürlü mantıklı. Boş boş tatile gidicek zaten diyen senın gibi kamillerede hastayım sanki sınırötesi operasyon yönetmiş gibi konuşuyo 😂
Senınki çalışmıyo diye aydınlattım seni işte bol şans💙Kafan bu kadar çalışıyor işte 😂
Hshshshshhagayahwhhsysshahshga olur olur yerizSenınki çalışmıyo diye aydınlattım seni işte bol şans💙