- 4,602
- 1,974
- 113
Yakaladımı dove döve gotururler bı srkadasa oyle olmustu
anlamadığım diğer şey askerliğine 1 ay kaldı yazıyor demişsin kasım celbine denk geliyor dediğin süre eğer yoklama başvurusu falan yapmadıysan nasıl 1 ay kalacak onu da anlamadım. yoklama kaçağı olarak gözükmen lazım.üniversiteden mezun olduktan sonra otomatik 2 sene tecil etme hakkın var zaten askerlik şubeye gitmeden bile otomatik tecil oluyordu yeni mezun olduğuna emin misin?
Askere bakaya olarak gidersen askerlik bitene kadar küçük düşürücü davranışlara maruz kalacaksın. Bakayaların iştima sıraları bile ayrı olur dışlarlar en kötü işler bunlara verilir anlatamacağım bir sürü şey. Kaçak veya geç gitmeni hiç tavsiye etmem. Diğer yönü de GBT ye falan düştüğünde direk götürürler hakkında işlem başlar.Selamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor
Alakası yok o eskidendi tutanak imzalatıp bırakıyorlar her seferinde aynı şey başka bir işlem yok sürekli tutanak yiyip durursun tabi para cezası var ne kadar bilmiyorum ama eskisi gibi kimse seni zorla bir yere götürmüyorGBT girersen alırlar askeri şube ye teslim ederler ordan direk birliğe gönderirler
Ebubekir boyun devrilsin hemi7 yıl geçti kaçağım hiç bişey olmuyor
2 yıldır kaçağım bir sik olmuyor ama sigortalı işte çalışamıyorsun jandarma veya bişey yakaladımı 15 gün tutanak tutuyor o kadar 15 gün içinde gitmessende birşey değişmiyor relax kalSelamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor