http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asker Kaçağı Hakkında

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,602
1,974
113
Yakaladımı dove döve gotururler bı srkadasa oyle olmustu

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
2,494
113
üniversiteden mezun olduktan sonra otomatik 2 sene tecil etme hakkın var zaten askerlik şubeye gitmeden bile otomatik tecil oluyordu yeni mezun olduğuna emin misin?

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,458
2,494
113
üniversiteden mezun olduktan sonra otomatik 2 sene tecil etme hakkın var zaten askerlik şubeye gitmeden bile otomatik tecil oluyordu yeni mezun olduğuna emin misin?
anlamadığım diğer şey askerliğine 1 ay kaldı yazıyor demişsin kasım celbine denk geliyor dediğin süre eğer yoklama başvurusu falan yapmadıysan nasıl 1 ay kalacak onu da anlamadım. yoklama kaçağı olarak gözükmen lazım.

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,583
1,000
113
Askere bakaya olarak gidersen askerlik bitene kadar küçük düşürücü davranışlara maruz kalacaksın. Bakayaların iştima sıraları bile ayrı olur dışlarlar en kötü işler bunlara verilir. Kaçak veya geç gitmeni hiç tavsiye etmem. Diğer yönü de GBT ye falan düştüğünde direk götürürler hakkında işlem başlar.
Selamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor
Askere bakaya olarak gidersen askerlik bitene kadar küçük düşürücü davranışlara maruz kalacaksın. Bakayaların iştima sıraları bile ayrı olur dışlarlar en kötü işler bunlara verilir anlatamacağım bir sürü şey. Kaçak veya geç gitmeni hiç tavsiye etmem. Diğer yönü de GBT ye falan düştüğünde direk götürürler hakkında işlem başlar.

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,932
1,696
113
Git askere o derdi çıkar aradan 6 ay su gibi geçiyor arkadaşlıklar kurar daha olgun bir adam olursun akrabalar arkadaşlar arasında askerlik muhabbeti geçtiği zaman seninde anlatacağın bisiler olur boynun bükük kalmaz önün açılır

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,230
435
83
millet vatanı korumaktan kacıyor 6 ay yapacaksınız altı üstü

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
489
63
GBT girersen alırlar askeri şube ye teslim ederler ordan direk birliğe gönderirler
Alakası yok o eskidendi tutanak imzalatıp bırakıyorlar her seferinde aynı şey başka bir işlem yok sürekli tutanak yiyip durursun tabi para cezası var ne kadar bilmiyorum ama eskisi gibi kimse seni zorla bir yere götürmüyor

Mesuty201

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
300
79
28
bişey olmuyor kral ben 33 yaşındayım gitmedim ceza geliyo işte bi kaç kez yakalandıgında ben 3 kere jandarmada gbtye girdim 56 bin ceza geldi bunun affı yok hahah tek sıkıntı o ödencek yani ama benim bildiğim 39 a kadar zorunlu alım yok 39dan sonrada ne yaparsan yap tecil yok diye biliyom işte yakalandıkça ceza katlana katlana artıyor diye bişey duydum bende ama demek istediğim sıkıntı olmuyor.

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
277
84
28
Gtb düştüğünde askerlik şubesine götürme vs olayo yok zorla götürme olayı hic yok gbt girdiğinde sana tutanak tutup yolluyor onun dısında zorla götürme gibi bir yasa yok zaten skıntı olmaz para cezası sadece

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,392
8,015
113
6 ay askerlik yapmaktan kaçan insanlar evlenince karıya,çocuğa nasıl bakacak çok merak ediyorum..(özel sebepler hariç)
6 ay dediğin nedir şimdi evden çıkıp birliğe yürüyerek gitsen 6 ay geçer 😆

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
713
214
43
Selamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor
2 yıldır kaçağım bir sik olmuyor ama sigortalı işte çalışamıyorsun jandarma veya bişey yakaladımı 15 gün tutanak tutuyor o kadar 15 gün içinde gitmessende birşey değişmiyor relax kal