http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asker Kaçağı Hakkında

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,315
4,300
113
Artık askerden kaçmak bile fikir alışverişine sohbete muhabbete dönmüş eskiden ilk başta anası babası tükürürdü suratlarına neyse Herkesin çarşısı Pazar ola

vyper4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
927
686
93
Sadece para cezası yiyorsun gbtye girdiğinde sonra saliyorlar şubeye git diye başka bişey yok götürme falan kalkti

Tback

* LİVERPOOL *
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,905
2,895
113
Selamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor
Bizim arkdası almışlardı yogun bakımlık ettiler cocuk kaçak diye

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,869
4,896
113
Bu millet, bir katre dahi olsa, kendine hizmet edeni şerefle yâd etmiş ve edecektir.
Sabah çantanı topla git teslim ol aslanlar gibi yap gel işine gücüne bak

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,315
4,300
113

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,315
4,300
113
Halime kaptan vardı kitabıda var Rıfat ilgazin askerden firar eden kocasına mermi sıkan adam gibi kadın

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,315
4,300
113
Yarin bir gün savaş çıksa elinize silah bile alamazsınız 6 ay askerlik yapmaya üşenen adama adam demem ben
Bedelli askerlik 1987 den beri mevcut Turgut Özal çıkardı lakin asker kacaginada G3 ü sokarlardı o dönemde ulkecek herşeyin bokunu çıkardık

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,089
27,299
113
Bedelli askerlik 1987 den beri mevcut Turgut Özal çıkardı lakin asker kacaginada G3 ü sokarlardı o dönemde ulkecek herşeyin bokunu çıkardık
Tarihi bilmez olduk artık geçmişimizi unutur olduk bu millet eskiden korkusuz bir milletti suan kendi gölgesinden korkar hale geldik bizim cesur olmamız lazım daha askerlikten bile kaçmaya çalışan bir millet olduk insan artık bu devirde yaşadığımız için kendimden bile utanmaya başladım 10 milyonluk yahudiler bile suan herkese meydan okuyor yazık dicek çok şey var ama neyse

rinqlow

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
81
28
Selamın aleyküm üniden dolayı askerlik tecilliydi üni bitti askerlik günüme 1 ay kaldı görünüyor e devletten. Asker kaçağı olarak gözüksem askere gitmesem başıma ne iş gelir evimden alırlarmı adresime tebligat gibi şeyler gelirmi. Netten baktım kolluk kuvvetleri seni bir yerde yakalarsa askerlik şubesine götürür işlem başlatılır yazıyor bu doğrumu şubeye götürürlerse hemen askerliğemi başlatırlar gidişat nasıl oluyor dostlar tam bilen deneyimleyen anlatabilirmi ne kadar süre asker kaçağı olarak olabiliyoruz süreç nasıl ilerliyor
gbt ye girersen kagıt imzalatılar ben 2 senede 4 5 kere imzaladım 20 k ceza geldi askere basvurduktan sonra

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,619
11,623
113
6 ay su gibi geçer. 15 ay imanımızı s.ktiler. kaçma kardeş yap aradan çıksın

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,527
627
113
Bişey olmaz ben 4 sene geç gittim. Yoklama kaçağı olarak göründüm. Vergi cezası geldi. Maliyede müfettiş bı abim var. Ona dediim odeyimmi diye. Ödeme silinir o dedi. Ödemedim silindi. Bu anlattığım 2015 tabi

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,632
1,470
113
Bir şey olmuyor kaçak gezince ama yaşın geçipte askere alındığında 25 yaşındaki komutanın sana yerleri tuvaleti vs temizlettiğinde yerde süründüğünde falan anlarsın erken gitmenin faydasını.