http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asker Kaçağı Hakkında

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,854
1,504
113
Var tabi dostum kaçak olduğun an sisteme düşüyor yakalaman çıkıyor yoklama kaçağı diye direk götürüyorlar öyle eve git falan yok direk birliğe teslim
Dost 29 yaşındayım 22 yasima kadar tecildi 7 senedir kaçak gozukuyorum 15 defa tutanak yedim senin dediğin muane olursa oluyor

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
2 dost bişey olmuyor demiş dost hangisi doğru
Ya bisey olmuyor derken tutanak dolduruyorsun muaneye gitmedigin sürece bişey olmuyor belli bir yaşa kadar gitmiyorsun ama para cezası muhabbeti var
[/QUOTE]
Tutanağı nerde dolduruyoz peki dost alıp karakola götürme varmı ailemin yanında ters kelepçe yapmasınlar sonra. Trafik cezası gibi olduğun yerdemi yazıyolar yani cezanı

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,062
24,220
113
GBT girersen alırlar askeri şube ye teslim ederler ordan direk birliğe gönderirler
Geçmişte kaldı o işler
Ben de geçmişte 3 yıl kaçaktım. 3 kez tutanak yazdılar. Tutanak yediğinde de 20 gün süresi var. O 20 günde yakalanırsan tutanağı gösteriyorsun. Süre bittikten sonra yeniden tutanak yazarlar. Bu sürekli böyle devam eder. Gitmediğin gün sayısı kadar para cezası yazılır. O da yüksek miktarlar değil.

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,854
1,504
113
Ya bisey olmuyor derken tutanak dolduruyorsun muaneye gitmedigin sürece bişey olmuyor belli bir yaşa kadar gitmiyorsun ama para cezası muhabbeti var
Tutanağı nerde dolduruyoz peki dost alıp karakola götürme varmı ailemin yanında ters kelepçe yapmasınlar sonra. Trafik cezası gibi olduğun yerdemi yazıyolar yani cezanı
[/QUOTE]
Çoğu tutanak bile doldurmuyor artık doldurursada o an orda yanında yoksa bekliyorsun getiriyorlar öyle

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,854
1,504
113
Geçmişte kaldı o işler
Ben de geçmişte 3 yıl kaçaktım. 3 kez tutanak yazdılar. Tutanak yediğinde de 20 gün süresi var. O 20 günde yakalanırsan tutanağı gösteriyorsun. Süre bittikten sonra yeniden tutanak yazarlar. Bu sürekli böyle devam eder. Gitmediğin gün sayısı kadar para cezası yazılır. O da yüksek miktarlar değil.
Günlük 25 mi 50 mi öyle bişey

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,869
4,896
113
Kardeşim yapacağın 6 ay askerlik neden kaçıyorsun git bitir gel askerlik yapmayan adama biliyorsun bizim geleneklerde erkek demiyorlar adam gibi git vatana görevini yap gel

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
Dost 29 yaşındayım 22 yasima kadar tecildi 7 senedir kaçak gozukuyorum 15 defa tutanak yedim senin dediğin muane olursa oluyor
Muayene olayı nasıl tam dost bilelimde. Bu asker muayenesini nerde oluyoruz bide. Dalga geçmeyin sıfır bilgim var. Muayenemiz yoksa askere almıyolar yani öylemi

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,062
24,220
113
[/QUOTE]
Yok karakola götürmezler. Nerede işlem yapılıyorsa orada yersin. Ben deniz kenarında otururken kontrolde yemiştim mesela. Ama yine de söyle tecilim bitti diye. Bazılarının yanında tutanak kağıdı olmuyor. Kimliğe bakıp salıyorlar

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,869
4,896
113
Muayene olayı nasıl tam dost bilelimde. Bu asker muayenesini nerde oluyoruz bide. Dalga geçmeyin sıfır bilgim var. Muayenemiz yoksa askere almıyolar yani öylemi
Evet muayane ediyorlar dalga ya falan bakıyorlar sağlamsan alıyorlar askere

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
Kardeşim yapacağın 6 ay askerlik neden kaçıyorsun git bitir gel askerlik yapmayan adama biliyorsun bizim geleneklerde erkek demiyorlar adam gibi git vatana görevini yap gel
Dost parası olup bedelli yapanlar niye bedelli hakkını kullanıyosa bende askerlikten ondan kaçıyorum 1-2 hafta olsa bende giderim koşa koşa. Para yok napalım bedelli için. Bedelli yapanlar çok erkekte bizmi nayoşuz

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,854
1,504
113
Evet muayane ediyorlar dalga ya falan bakıyorlar sağlamsan alıyorlar askere
Sen bu arakadasa bakma goygoy yapıyor eğer bir engelin yoksa yap bitir askerliğini yok şimdi gitmicem dersende bişey olmaz en kötü para cezası ödersin

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,520
13,504
113
Acikogretim okuyordum isyerine polis geldi mal fakulte evraklarimi iletmemis askerlik şubesine tecilli gorunmuyormusum bakaye düşmüsüm adam beni goturmeye gelmisti neyse baba polis aradim geldi abi 2 gun icinde gidip belge alsin subeye gitsin dedi okula gittim bi ton tantana sildirdim kaydimi okuldan askere gitmek icin subeye gittim tam 2 gun sonra teslim kagidi tutusturdular elime 15 ay yaptim 20 sene önce demekki degismis olaylar

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,869
4,896
113
Dost parası olup bedelli yapanlar niye bedelli hakkını kullanıyosa bende askerlikten ondan kaçıyorum 1-2 hafta olsa bende giderim koşa koşa. Para yok napalım bedelli için. Bedelli yapanlar çok erkekte bizmi nayoşuz
Sende git yap dostum biz 18 ay yaptık vatana görevimizi tamamladık bedelli yapanlar çoğu şirket sahibi sen para yok diyorsun git pişman olmazsın hi değilse bi anın kalır evleneceğin zaman dersin yaptım askerliği normal

Revorevo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
26
18
Sen bu arakadasa bakma goygoy yapıyor eğer bir engelin yoksa yap bitir askerliğini yok şimdi gitmicem dersende bişey olmaz en kötü para cezası ödersin
Eksik olma dost netten baktım yakalanırsa şubeye sevk edilir falan diyor madem o yanlışsa niye öyle yazmışlar 3,5 attık stresten